Leuk huisje naast kerk in natuurdorpje

Verkocht
Omschrijving

Leuk huisje naast kerk in natuurdorpje

Huis Verkocht - Sangerhausen dorpje

***VERKOCHT***

Dit leuke kleine huisje staat naast de kerk, in een schilderachtig dorpje midden in de Harz-natuur, vlak boven de gezellige Stad Sangerhausen. U wordt omringend door de bossen en bergen van de oostelijke Südharz, en u zit werkelijk helemaal midden in het groen. Er gaat maar één weg het dorpje in en uit, dus u vindt hier alleen bestemmingsverkeer. Met nog geen 200 inwoners is het natuurlijk heerlijk rustig.

Dit is dan ook een ideaal vakantiehuis, met toch alle voordelen van een gewoon woonhuis. Ook met officieel adres dus dat is toch handig als u zich ooit wilt inschrijven hier. Uiteraard is er water en stroom en u kunt dan ook meteen aan de slag. Want alles is uiteraard wel oud, gedateerd en achterhaald. Schots en scheef, zoals u wilt. Maar wat kunt u ook verwachten voor zo’n prijs?

Het huis heeft voor een leuk tuintje en een garage. Het staat naast de kerk, hoe leuk is dat?! Het is min of meer vrijstaand maar wel vlak op een ander huis, daar heeft u alleen geen last van. Verder is het echt een hele leuke plek, op een prima locatie. Ook dichtbij snelweg A38 richting Nederland en A71 richting Erfurt.

Op de begane grond vindt u de hal, keukentje, badkamer, woonkamer en zijkamer. Boven heeft u de slaapkamer met ook een zijkamer. Verder is er nog een zolder die u goed zou kunnen ombouwen tot grote slaapkamer, of zelfs twee kleine slaapkamers. Al met al zit er best ruimte in dit huis met tal van mogelijkheden. Er is ook een kelder.

Het geheel staat op eigen grond van ruim 220 m2 en heeft een woonoppervlakte van zo’n 80 m2. Verwarming geschiedt lokaal via houtkachels. Het huis is gebouwd omstreeks 1850. Het dak en de kozijnen zijn in 1990 vervangen en vernieuwd.

Dit is een heerlijk huisje, gelegen in een klein dorpje, midden in de Harz-natuur. In de directe nabijheid heeft u dus bergen en bossen, zalige natuur en overal rust, ruimte en stilte. Het ligt in een plaatsje dat behoort tot de gemeente Sangerhausen en daar heeft u ook alle faciliteiten en inkoopsmogelijkheden.

Vanwege de ligging midden in de natuur en toch de snelle bereikbaarheid via snelweg A38 en A71 is dit eigenlijk prima geschikt als vakantieverblijf of tweede woning. Het huis is oud en gedateerd maar wel is alles aanwezig dus u kunt zo wonen en verblijven. Hoe heerlijk is dat. Niks slopen of verbouwen, meteen vakantie vieren.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT ***

 

Vraagprijs: 21.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.975,- euro.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 28-07-19  Plaatsingscode: GB-MO-HS-040
Object kenmerken
  • Huis