Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Onder aanbieding
Omschrijving

Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Huis - Sollstedt

***IN OPTIE***

LEUK HUISJE OP EIGEN GROND – HEERLIJK!!!

***DROOMPLEK!***

Aan de rand van het Keulaer Wald, aansluitend op de bossen van het Helbetal, ligt hier in Landkreis Nordhausen (Thüringen) een leuk tuinhuisje op eigen grond van bijna 700 m2 aan een rustige doorgaande weg tussen twee dorpjes. Het is een zeer eenvoudig en gedateerd tuinhuisje, maar het gaat hier dan ook om het plekje zelf, lekker heerlijk genieten in je eigen tuintje.

Het kavel ligt eigenlijk bijna aan de rand van een serie van ongeveer tien kaveltjes, allemaal in privé bezit en dus geen pachtgrond, tuinvereniging of andere club met regeltjes en voorschriften. Water en stroom wordt gezamenlijk afgenomen en een keer per jaar verrekend aan de hand van tussenmeters. In de winter wordt het water afgesloten vanwege bevriezingsgevaar.

Dit kavel ligt aan het einde van het geheel. Er is nog een onbewerkt kavel naast waar geen huisje op staat. Aan die kant heeft u dus vrij uitzicht over de velden. En aan de achterkant grenst er nog een verlaten kavel aan, waar nog nooit iemand geweest is en waarvan de eigenaar onbekend is. Met een beetje goede wil kunt u dus dit stukje ook gewoon gebruiken.

U zit hier dus eigenlijk heerlijk! Weliswaar aan de doorgaande weg tussen twee dorpjes maar dat is allemaal nog te overzien. Hier rijdt alleen lokaal bestemmingsverkeer en ook nog heel weinig eigenlijk. In de prijsstelling zijn deze overwegingen al meegenomen, net als de staat en de algehele toestand van het huisje. Het is een eenvoudig en gedateerd tuinhuisje, punt. Niets meer, niets minder.

Wel is er een toilet met eigen Klärgrube en een piepklein keukentje. Dan een serre (overdekte veranda), een woonkamer en een slaapkamer. Buitenom is er nog een werkplaats (in het huisje) die dus omgebouwd zou kunnen worden tot extra kamer met douche en/of badkamer. Want die is er nu dus niet. Uitbreiden van of slopen en nieuw bouwen zal niet mogelijk zijn, alleen opknappen.

Het is recreatiegrond, geen bouwgrond. Ook geen eigen adres en dus ook geen mogelijkheid tot inschrijven bij de gemeente. Het gehele jaar verblijven is wel toegestaan maar in de winter wordt het water afgesloten. Dat zijn allemaal zaken die u moet meewegen. Aan de andere kant heeft u voor heel weinig geld een eigen plekje, ver weg van de drukte. Tien keer een huisje huren is net zo veel geld ongeveer.

Het tuinhuisje staat buiten de dorpskern van een klein plaatsje in de Landkreis Nordhausen, aan de zuidkant van snelweg A38. Het ligt aan een landelijke doorgaande weg die de verbinding vormt tussen twee kleine dorpjes, een met circa 400 inwoners en de ander met circa 200 inwoners. Het is allemaal best wel leuk evengoed. En prima met de auto bereikbaar, dat is ook een voordeel.

Buiten heeft u een lekker open terras, een overdekt terras, uitzicht op de bossen en bergen, een eigen waterpomp met bron (moet weer werkend gemaakt worden) en een heerlijk beschutte ligging. Goed bereikbaar door de rustige doorgaande weg, met ook goede aansluiting op snelweg A38. Op ongeveer 4 uur afstand van de Nederlandse grens.

Het is een zalig plekje midden in de landerijen en bijna direct aan de bosrand gelegen. Hier heerst nog volledige rust en hoort u eigenlijk helemaal niets. Rust, ruimte en stilte. Hoe heerlijk is dat?!

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / ONDER AANBIEDING / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ***

Hollandstadt garantie:

>>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

NB > dit object is ook op afstand te koop. U hoeft dan niet af te reizen naar Duitsland voor bezichtiging, betaling en overdracht. U doet een (aan)betaling via bankoverschrijving en kunt meteen van uw nieuwe bezit genieten! Alles wordt op afstand geregeld, inclusief overdracht bij notaris. Vraag vrijblijvend verdere informatie!

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 31-07-22  Plaatsingscode: PK-RE-HS-417-A

Object kenmerken
  • Huis