Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Onder aanbieding
Omschrijving

Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Huis - Rodishain, Harz

***IN OPTIE*** Dit heerlijke vakantiehuisje ligt op een zalige plek, aan de rand van een rustig dorpje, aan de voet van de Harz. Vanuit hier loopt u zo de natuur in! Het huis staat op eigen grond van zo’n 635 m2 dus u heeft hier werkelijk alle ruimte.

Het huis zelf meet ca. 55 m2 en heeft binnen verrassend veel ruimte en mogelijkheden. De grote binnenhof van ong. 80 m2 wordt begrensd door een grote schuur van ca. 100 m2 en daarachter vindt u weer de tuin van 370 m2. Er stroomt ook nog een klein riviertje, de Ronnebach.

De laatste jaren is al veel opgeknapt in het huis. Het huis heeft zeker 5 kamers, een keuken en badgelegenheid en een grote kelder. U kunt hier dus een zalig vakantiehuis van maken of voor de permanente bewoning, want het heeft uiteraard een eigen adres en dus mogelijkheid tot inschrijving.

Via het halletje kom je binnen in het huis met direct aan de rechterkant de badkamer die momenteel in renovatie is. Verder op de begane grond de woonkamer en een ruime keuken. Boven zijn er drie slaapkamers. Dan nog een ruime kelder met twee ruimtes.

Er is ook nog een grote schuur met diverse ruimtes waarvan er één zelfs is ingericht als kamer. Dat zou u dus nog verder kunnen uitbreiden. Verder een werkplaats en wat stalruimtes. Achter de schuur een vlak tuingedeelte wat verder naar achter doorloopt maar daar loopt het steeds meer schuin af.

Vlak naast het kavel stroomt een schilderachtig klein riviertje, hoe leuk is dat?!

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / ONDER AANBIEDING / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ***

 

Hollandstadt garantie:

>>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 25-04-22  Plaatsingscode: PK-RO-HS-377-B

Object kenmerken
  • Huis