Helaas…. u bent te laat ■ VERKOCHT ■

Verkocht
Omschrijving

Helaas…. u bent te laat ■ VERKOCHT ■

Huis Verkocht - Kelbra, Kyffhäuser

*** VERKOCHT ***

LEUK HUISJE VOOR WEINIG GELD

*** WOONKLAAR ***

Dit kleine huisje heeft nog verrassend veel ruimte en een kleine binnenhof achter met grote schuur. Voor wie niet veel wensen of eisen heeft, is het eigenlijk woonklaar. Er is water, stroom en afwatering, een keuken en badkamer.

Het geheel was tot voor kort nog bewoond en het ziet er dan ook helemaal niet zo slecht uit, vooral gezien de prijs. Wat mag je eigenlijk verwachten voor zo weinig geld? En toch heeft u hier een heel huis, op eigen grond van ca. 150 m2.

Met een woonoppervlakte van ca. 100 m2 want in totaal heeft het eigenlijk vijf kamers en nog een grote zolder die ook uitgebouwd zou kunnen worden tot een of twee kamers.

Het geheel staat in een klein plaatsje nabij het meer van Kelbra, met vlakbij snelweg A38 en de Harz. Het staat aan de voet van het Kyffhäuser Naturpark, aan de doorgaande weg gelegen.

Op de begane grond vindt u een kleine woonkamer, keuken en badkamer. Boven eigenlijk nog een keukenruimte en badkamer en twee ruime kamers.

Achter een klein binnenplaatsje met een grote schuur. Achter bereikt u door een steeg die eigenlijk door het huis loopt, heel apart.

Het huis is al aangesloten op de openbare riolering.

Al met al een leuk huis voor weinig geld.

 

*** DIT HUIS IS REEDS IN OPTIE / ONDER AANBIEDING / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ***

 

Koopprijs: 22.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro

ex. btw / (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m sleuteloverdracht. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties, wettelijke Nebenkosten etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 5.700,- euro. Voor heffingen/lasten, overhead- en bureaukosten, externe handlingkosten en div. andere kosten moet een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle bijkomende kosten: ca. 34.500,- euro. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 10-06-2023  Plaatsingscode: PK-TI-SE-553

Object kenmerken
  • Huis