LEUK KLEIN HUISJE HELEMAAL OPGEKNAPT

€ 85.000,- k.k.
Omschrijving

LEUK KLEIN HUISJE HELEMAAL OPGEKNAPT

Huis - Kelbra

Dit is een leuk huisje, helemaal opgeknapt en in direct bewoonbare staat. Het ligt in een klein plaatsje, vlakbij het Kyffhäuser Naturpark met de karakteristieke Denkmal op zichtafstand.

Het huis ligt aan de doorgaande weg, met eerst een poort en een zijgebouw. U kunt uw auto desgewenst op eigen grond parkeren. Dan komt het woonhuis met op de begane grond de keuken, badkamer met douche, woonkamer en eetkamer of slaapkamer. Boven nog twee slaapkamers.

 

Vraagprijs: 85.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.975,- euro.

 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 27-10-19  Plaatsingscode: PK-TL-HS-065
Object kenmerken
  • Huis