LEUK KLEIN HUISJE VOOR SPOTPRIJS

€ 10.000,- k.k.
Omschrijving

LEUK KLEIN HUISJE VOOR SPOTPRIJS

Huis - Wartburgkreis

+++ NIET MEER BESCHIKBAAR +++

 

*** GEWILD GEBIED ***

Niet ver van Wanfried en Eschwege in Hessen staat dit kleine huisje in een pittoresk stadje in de Warttburgkreis. In het oude stadshart gelegen, met de karakteristieke sfeer van weleer. Op ca. 10 minuten afstand van Wanfried, een bij Nederlanders zeer geliefd plaatsje.

Met volop bossen en natuurgebied op de grens van Thüringen met Hessen, heerlijke wouden met veel wandelroutes en puur natuur, rust, ruimte en stilte vindt u hier. Voor een spotprijs kunt u nu een klein huisje aanschaffen, met water en stroom.

Uiteraard is het een klushuis dus alles moet opgeknapt worden. Toch is het huis niet slecht, het dak is goed en ook de constructie (optisch gezien). Wie houdt van renoveren, kan hier zijn hart ophalen. Wie geeft dit oude huis een nieuwe kans?

 

Koopprijs: 10.000,- euro k.k.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro

ex. btw / (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m sleuteloverdracht. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties, wettelijke Nebenkosten etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 3.200,- euro. Voor heffingen/lasten, overhead- en bureaukosten, externe handlingkosten en div. andere kosten moet een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle bijkomende kosten: ca. 20.000,- euro. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 04-08-2023  Plaatsingscode: PK-TF-HS-569

 

 

Object kenmerken
  • Huis