Leuk klein tuinhuisje op mooie plek

Prijs Op Aanvraag
Omschrijving

Leuk klein tuinhuisje op mooie plek

Huis - Zorge

Dit is een oude kleine houten bungalow van 6 x 4 meter, klein maar fijn. Zowel van binnen als van buiten moet de bungalow opgeknapt worden. Grote pluspunt is echter de mooie plek, heerlijk verhoogd gelegen dus met prachtig uitzicht over de omgeving. Het is een bungalow op pachtgrond van een tuinvereniging dus u moet wel aan wat regeltjes en voorschriften voldoen.

De locatie is ideaal, aan de rand van de Harz, dus direct grenzend aan het bos. U wandelt zo de natuur in. Het kavel is een zogenaamde Hanglage dus het loopt schuin omhoog. U moet een beetje wat telen en verbouwen, want officieel is het een tuin. Water en stroom moeten nog aangesloten worden. Er is geen afwatering.

Het huisje zelf heeft binnen een woonkamer met daarnaast kleine ruimte en nog een klein hokje. Al met al moet u wel goed uw fantasie hier laten werken, om er iets moois van te maken.

 

Prijs op aanvraag.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 28-05-19  Plaatsingscode: PK-SH-HS-022
Object kenmerken
  • Huis