LEUK KLUSHUIS MIDDEN IN STADJE

Onder aanbieding
Omschrijving

LEUK KLUSHUIS MIDDEN IN STADJE

Huis - Ebeleben

***IN OPTIE***

Dit leuke karakteristieke huis heeft een tuin, grote werkplaats, serre en hof voor het huis, met open uitzicht over het wijkje, direct in het stadshart van het kleine plaatsje Ebeleben. Met winkels, hotel, restaurant, supermarkten en ga zo maar door, om de hoek! Een ideale stuk voor iemand die goedkoop wil wonen, met alle faciliteiten vlakbij. En toch de rust van dit heerlijke deel van Duitsland, want doorgaans is het er erg rustig.

Dit is een mooi object, voor eigen gebruik, als vakantiewoning of tweede verblijf. Of ideaal geschikt voor de verhuur. Gelegen in het stadshart van een klein plaatsje met ongeveer 3.000 inwoners in de Kyffhäuserkreis. Met winkels, supermarkten, hotels en alle faciliteiten binnen handbereik. Dit woonhuis ligt vlak achter de centrale Markt en leuk gelegen in een gezellig buurtje.

Het huis met aanbouw en grote schuur staat op eigen grond van plusminus 350 m2 dus u heeft ook nog een eigen plaatsje voor het huis en een leuke stadstuin achter het huis, met vrij uitzicht dus u kijkt niet op muren of directe buren. Best een heel interessant object dit! Het huis zelf heeft een bebouwde oppervlakte van 90 m2, bestaande uit het oude woonhuis en een aanbouw, met heerlijke serre of Wintergarten. De schuur heeft een oppervlakte van 30 m2 en daar kunt u dus van alles kwijt.

Het huis heeft charme en karakter van buiten en is van binnen helemaal niet slecht, u moet alleen wel even aan de slag. Binnenkomst via een ruime hal met dan de trap naar boven en naar beneden, naar de kleine kelder. Links de woonkamer, die u ook kunt gebruiken als slaapkamer. Want de ruimte voor de keuken is ook groot en daar kunt u net zo goed een gezellige woonkeuken van maken.

Verder nog een kamertje en een grote ruime badkamer waar u een heerlijke relaxruimte zou kunnen realiseren. Zet er eens een sauna of een jacuzzi bij, hoe heerlijk is dat? Vanuit deze ruimte komt u ook in de serre aanbouw, waar u ook een zalig zitje kunt creëren, of zelfs een extra slaapkamer, als u heel veel fantasie heeft. Van daaruit bereikt u ook de schuur en daarachter weer de tuin, van behoorlijk formaat, zo midden in de stad. Ook hier is een heerlijk zitje.

Boven vindt u een ruime overloop en twee tot drie slaapkamers. Het dak is oud maar dicht en beschikt over een kleine vliering. Alles is ouderwets en gedateerd maar dat is een kwestie van opfrissen en vernieuwen. Met weinig middelen kunt u hier een heerlijk huis van maken. (NB > de renovatie is al gestart).

Voor het huis heeft u ook nog een heerlijk stukje grond, waar het goed toeven is. Het ligt in een rustig buurtje, ruim opgezet, als u nagaat dat het midden in het stadje is. Vanuit uw huis loopt u zo het centrum in. Met winkels, hotel, restaurant, supermarkten, dokters, tandarts etc. Het gehele is geschikt voor centrale verwarming via stadsgas. Er is water, stroom en afwatering via riolering. De stroominstallatie is momenteel in renovatie maar functioneert.

Het huis verkeert momenteel in een staat van renovatie. Dit hoeft alleen maar afgemaakt te worden! U kunt dus direct beginnen met opbouwen.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD / ONDER AANBIEDING ***

 

Vraagprijs: 29.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 1.995,- euro.

Inclusief volledige aankoopbegeleiding t/m notarisoverdracht.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 03-06-21  Plaatsingscode: PK-EB-HS-261

Object kenmerken
  • Huis