LEUK KNUS HUIS AAN HARZ-RAND

€ 59.500,- k.k.
Omschrijving

LEUK KNUS HUIS AAN HARZ-RAND

Huis - Breitungen, Südharz

Dit gezellige huisje ligt aan de rand van het dorp, aan de voet van de Harz en omgeven door bossen en bergen. U zit hier midden in de natuur! En toch niet ver van snelweg A38 dus makkelijk aan te rijden vanuit Nederland. Het huis heeft verrassend veel ruimte en een mooie tuin.

Het geheel staat op eigen grond van ca. 460 m2 met een leuke tuin aan de voorkant, een terrasje met zitje bij de ingang en beneden komt nog een carport voor de auto. Het staat helemaal aan het einde van het dorp, volledig vrijstaand en met mooi uitzicht op de bossen rondom.

U kijkt ook direct op de visvijver annex zwembad, met in de zomer een gezellige Imbiss, een kleine horecagelegenheid met kleine kaart. Verder in het dorp is er nog een Gasthof met restaurant. Al met al is het een sfeervol dorpje, alles goed verzorgd en middenin de natuur.

Toch zit u op nog geen 10 minuten afstand van de aansluiting op snelweg A38 met in het stadje Rossla alle voorzieningen met inkoopsmogelijkheden etc. De grotere steden Nordhausen en Sangerhausen zijn ook vlakbij en u zit op ongeveer een uurtje van Braunlage en Sankt Andreasberg.

Het huis zelf heeft alle originele details van vroeger maar is zo opgeknapt dat alles direct bewoonbaar en gebruiksklaar is. Er is centrale verwarming, water, stroom, een badkamer en gezellige grote woonkeuken. Verder beneden twee slaapkamers.

Boven vindt u de woonkamer maar dat kan natuurlijk net zo goed ook een slaapkamer worden. En dan is er nog een slaapkamer die nog een beetje opgeknapt moet worden. In totaal heeft u hier dus eigenlijk vier slaapkamers, alles klaar voor gebruik als groot familiehuis of vakantiehuis.

Het huisje heeft dus meer ruimte dan je op het eerste gezicht denkt. En ook de vrije ligging en de ruimte eromheen geven een hele aangename aanblik. Dit heeft alles in zich om een heerlijk plekje te worden. Het dorpje Breitungen is in trek en een geliefd oord. Wacht dan ook niet te lang.

Dit huis moet je echt met eigen ogen gezien hebben, de foto’s doen het object eigenlijk geen recht. Het is een zalig plekje met rondom volop natuur, bossen en bergen en in de directe omgeving velden en landerijen. Een heel afwisselend en gevarieerd landschap wat nooit gaat vervelen.

 

Vraagprijs: 59.500,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro (ex. btw)

(met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 3.950,- euro. Voor wettelijke Nebenkosten moet een eenmalige afkoopsom van 1.000,- euro voldaan worden. 

 

Hollandstadt garantie:

>>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 02-10-22  Plaatsingscode: PK-BR-HS-438-B

Object kenmerken
  • Huis