LEUK KNUS KLEIN HUISJE VOOR SPOTPRIJS!

€ 19.995,- k.k.
Omschrijving

LEUK KNUS KLEIN HUISJE VOOR SPOTPRIJS!

Huis - Kelbra

***ECHT GOEDKOOP!!!***

Dit leuke kleine huisje is heerlijk vrij gelegen en heeft een eigen besloten binnentuin met schuurtjes. U zit hier op ca. 155 m2 eigen grond en het huis heeft een woonoppervlakte van ca. 75 m2. U zit hier in een klein gezellig stadje met het grote meer van Kelbra op loopafstand.

Centraal gelegen in Middenduitsland en aan de voet van de Harz. Ook vlakbij snelweg A38 dus dat is goed en snel aan te rijden vanuit Nederland. Voor een spotprijs koopt u nu hier een compleet woonhuis, met binnenhof en aanbouw.

Het huis komt uit de verhuur en het is nu niet nog duidelijk hoe het er van binnen uitziet. De hier getoonde foto’s dateren van voor de verhuur. Het is best mogelijk dat het geheel is uitgewoond, maar vandaar ook de lage prijsstelling.

Op de begane grond komt u binnen via een gang met trap naar boven en deur naar de binnenhof. Van daaruit komt u in de keuken, daarachter is de badkamer en aan de voorkant is de gezellige woonkamer.

Boven vindt u een kleine slaapkamer en een grote slaapkamer, die ook in twee-en gedeeld kan worden. Verder nog een kelder, vliering en kleine schuur. Ideaal als vakantiewoning of investering.

Het huisje en de grond vertegenwoordigt een WOZ-waarde van 64.500,- euro, recent vastgesteld door het Finanzamt Eisleben, Grundsteuerwert 2022. U heeft hier dus echt een koopje!

 

Vaste koopprijs: 19.995,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro

ex. btw / (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m sleuteloverdracht. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties, wettelijke Nebenkosten etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 3.500,- euro. Voor heffingen/lasten, overhead- en bureaukosten, externe handlingkosten en div. andere kosten moet een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle kosten: ca. 30.329,- euro. 

 

Hollandstadt garantie:

>>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

Een snelle overdracht is mogelijk!

Beschikbaarheid: in overleg
Bezichtiging: op afspraak

NB > dit object is ook op afstand te koop. U hoeft dan niet af te reizen naar Duitsland voor bezichtiging, betaling en overdracht. U doet een (aan)betaling via bankoverschrijving en kunt meteen van uw nieuwe bezit genieten! Alles wordt op afstand geregeld, inclusief overdracht bij notaris. Vraag vrijblijvend verdere informatie!

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 01-04-2023  Plaatsingscode: PK-KB-HS-513

 

Object kenmerken
  • Huis