Helaas…. u bent te laat ■ GERESERVEERD ■

Onder aanbieding
Omschrijving

Helaas…. u bent te laat ■ GERESERVEERD ■

Huis - Holzsussra, Thüringen

*** NIET MEER BESCHIKBAAR ***

LEUK KNUS WOONKLAAR HUISJE IN DORP

*** KLEIN MAAR FIJN ***

Dit knusse woonhuis is ideaal als vakantiehuis! Het heeft voldoende kamers en buitenruimte en is geheel woonklaar. Compleet met keuken en badkamer, water, stroom en afwatering. Nu kopen betekent deze zomer al genieten in uw eigen tweede woning.

Het ligt rustig gelegen in een het kleine dorpje Holzsussra nabij het stadje Ebeleben, waar winkels en supermarkten zijn. Het geheel ligt in een landelijk gebied, globaal tussen het Harz natuurgebied en het Thüringer Wald.

Zeer goed geschikt dus als uitvalsbasis voor uitstapjes, tripjes en heerlijke vakanties. Het klimaat is hier goed met veel zonneschijn en weinig regen en in de winter altijd sneeuw. In elk jaargetijde is het hier eigenlijk prachtig, met veel rust, ruimte en stilte.

Het huis is ca. 45 m2 groot met een woonoppervlakte van ca. 60 m2 op een kavel van ca. 140 m2 (eigen grond). U heeft nog een klein binnenhofje en twee schuurtjes met grote zolder. Op de begane grond is de knusse woonkamer, de keuken en de badkamer. Boven zijn er 3 slaapkamers.

Dit huisje heeft alles in zich als heerlijk vakantiehuis of als permanent verblijf want het heeft een officieel adres en inschrijving is dus mogelijk. En dat alles voor een zeer vriendelijk prijsje. Een garagebox in een doorsnee stad in Nederland kost doorgaans meer.

Het huis is direct woonklaar, u kunt er meteen in en het direct gebruiken.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / NIET MEER BESCHIKBAAR / ONDER AANBIEDING / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ***

 

Koopprijs: 29.950,- euro k.k.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro ex. btw

= makelaarskosten (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering op locatie. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 4.500,- euro. Voor wettelijke Nebenkosten moet een eenmalige afkoopsom voldaan worden. Ook voor bureaukosten, heffingen/lasten en andere div. kosten moet nog een bedrag van 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle bijkomende kosten: ca. 41.250,- euro.

 

Hollandstadt garantie:

>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

NB > dit object is ook op afstand te koop. U hoeft dan niet af te reizen naar Duitsland voor bezichtiging, betaling en overdracht. U doet een (aan)betaling via bankoverschrijving en kunt meteen van uw nieuwe bezit genieten! Alles wordt op afstand geregeld, inclusief overdracht bij notaris. Vraag vrijblijvend verdere informatie!

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 22-05-2024  Plaatsingscode: PK-HS-RD-632

Object kenmerken
  • Huis