LEUK OUD HUIS IN KLEIN STADJE

Verkocht
Omschrijving

LEUK OUD HUIS IN KLEIN STADJE

Huis Verkocht - Kyffhäuserkreis

***VERKOCHT***

Dit is een mooi oud karakteristiek huis, aan de doorgaande weg, in het centrum van een klein stadje in de Kyffhäuserkreis in Thüringen. Het stadje heeft ongeveer 2.000 inwoners en heeft alle faciliteiten zoals supermarkten, bank, tankstation, wat winkels, een klein bedrijfsgebied en instellingen zoals dokters, apotheek etc.

Het huis heeft een grote parkeerruimte voor het object, met een invalidenparkeerplaats vlak voor de deur dus u heeft eigenlijk altijd vrij zicht, want daar staat bijna nooit iemand. Het huis stamt uit 1750 maar is waarschijnlijk nog ouder. Alles is in oude en deels originele staat, dus het gehele object zal ingrijpend gerenoveerd dienen te worden.

Het staat op eigen grond van ongeveer 460 m2 en heeft dus achter het huis nog een aardige tuin, volledig besloten en ommuurd. Geen toegang via de achterzijde. Om het huis te bereiken moet u zelf ook door de grote toegangspoort aan de voorkant. Het huis zelf heeft een volledige gebruiksoppervlakte van ongeveer 120 m2.

Beneden zijn er vier ruimtes en een trap naar boven. Achter de poort bevindt zich een open ruimte naar de tuin. Boven zijn er ook vier kamers, een hal, extra ruimte en toegang tot de zolder. Verwacht hier geen kant-en-klaar huis. Dit is een groot renovatie-project. Daar is de lage prijs ook op afgestemd.

De grondprijs voor kavels in dit deel van deze stad bedraagt 28 euro per m2. Met zo’n 460 m2 eigen grond zit u al bijna aan 13.000 euro. Het huis krijgt u er dus eigenlijk gratis en voor niets bij. Denk dus niet dat u hier zo maar klaar bent met klussen. Hier moet echt heel veel gebeuren!

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT ***

 

Koopprijs: 13.800,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.975,- euro.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 08-09-19  Plaatsingscode: PK-HD-SK-050
Object kenmerken
  • Huis