LEUK OUD HUISJE MET GROTE TUIN

€ 25.000,- k.k.
Omschrijving

LEUK OUD HUISJE MET GROTE TUIN

Huis - Hainrode/Hainleite

Dit object staat in een heerlijk rustig dorpje aan de rand van het bos en met een zalige grote tuin van ruim 1.000 me. Het geheel bestaat uit een klein huisje, een grote schuur, een binnenhofje en nog wat aanbouw. Daarachter de grote tuin met zalig vrij uitzicht. De tuin is ook van achteren bereikbaar en daar staat ook nog een oude garage.

Het geheel omvat zo’n 1.500 m2 eigen grond. Het huis is oud en zal volledig opgeknapt moeten worden. Water en stroom zijn momenteel afgesloten dus dat zal opnieuw aangesloten moeten worden door het plaatsen van nieuwe meters. De buitenkant van het huis is in prima staat, net als het dak. Ook binnen valt het mee maar alles is oud en gedateerd.

De gemiddelde grondprijs in dat dorp is rond de 12 euro per m2 minimaal dus alleen al aan grond heeft u een waarde van zo’n 18.000 euro. En de prijzen stijgen dus u kunt rustig uitgaan van een hogere waarde momenteel. Huis en opstallen gaan dus van de hand voor zo’n 5.000 euro en dat is natuurlijk een koopje. Het huis staat leeg en is in eigendom bij een ouder stel waarmee de communicatie moeizaam verloopt. Houdt u daar dus a.u.b. rekening mee.

 

Vraagprijs: 25.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.995,- euro.

 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 18-01-20  Plaatsingscode: PK-WR-HS-097
Object kenmerken
  • Huis