LEUK OUD HUISJE VOOR SPOTPRIJS

Onder aanbieding
Omschrijving

LEUK OUD HUISJE VOOR SPOTPRIJS

Huis - Saalekreis

***IN OPTIE***

Dit leuke oude huisje staat in Farnstädt, tussen Sangerhausen en Halle-Leipzig, centraal gelegen in Middenduitsland en snel bereikbaar en goed aan te rijden via snelweg A38.

Het is een klein langwerpig huis, aan de straatkant van de Heideweg enigszins verhoogd gelegen en met de hoger gelegen Eislebenerstrasse goed te bereiken met de auto.

Het huis heeft een bebouwde oppervlakte van zo’n 95 m2. De hof voor het huis heeft een oppervlakte van ca. 33 m2. Er is dus geen tuin of heel veel buitenruimte.

Er is een garage (oppervlakte: 28 m2) en ook een schuur (oppervlakte: 26 m2)  als aanbouw.

Het huisje heeft de volgende kamers: woonkamer, badkamer, keukenruimte, zijkamer, slaapkamer, zolderkamer.

De foto’s dateren van september vorig jaar. Toen was er al een kleine lekkage vanuit het dak in de ondergelegen kamer met lichte schade. Door de winter kan dit wellicht een grotere schade tot gevolg hebben. Daarom ook de lage prijsstelling. Op moment van bezichtiging was er water en stroom. Het object wordt ongeruimd opgeleverd.

 

*** DIT OBJECT IS GERESERVEERD / IN OPTIE/ ONDER AANBIEDING / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ***

 

Koopprijs: 15.000,- euro.

Incl. eenmalige servicekosten met volledige aankoopbegeleiding.

 

Adres:

hoek Heideweg/Eislebenerstrasse

06279 Farnstädt

 

Locatie:

https://www.google.com/maps/@51.4280738,11.5643864,44m/data=!3m1!1e3

 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 16-04-21  Plaatsingscode: PK-FS-GB-245

Object kenmerken
  • Huis