LEUK RIJTJESHUIS VOOR BODEMPRIJS

Verkocht
Omschrijving

LEUK RIJTJESHUIS VOOR BODEMPRIJS

Huis Verkocht - Dingelstädt

*** VERKOCHT ***

Dit karakteristieke rijtjeshuis staat op een leuke plek aan een stroompje en ligt in een klein stadje nabij Dingelstädt, Landkreis Eichsfeld, Thüringen. Het heeft een ruime woonoppervlakte van ongeveer 100 m2 en staat op eigen grond van 90 m2.

Met een piepklein binnenhofje wat via een achteruitgang uitkomt op een nabijgelegen straat. Dit is een zeer interessant startershuis.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT ***

 

Koopprijs: 16.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 3.450,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij niet exclusief makelaar voor dit object zijn. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 11-01-21  Plaatsingscode: PK-KS-HS-222
Object kenmerken
  • Huis