LEUK STADSHUIS IN KLEIN PLAATSJE

€ 12.500,- k.k.
Omschrijving

LEUK STADSHUIS IN KLEIN PLAATSJE

Huis - Kyffhäuserkreis

***VERKOCHT***

Dit leuke rijtjeshuis staat aan een doorgangsroute in een klein stadje in de Kyffhäuserkreis Thüringen. Het heeft nog behoorlijk wat ruimte met 5 kamers op ongeveer 120 m2 woonoppervlakte. Wel is van binnen alles oud, gedateerd en staat het nog volledig vol met de originele meubelen en alle inventaris.

Het geheel staat op eigen grond van 210 m2 en het heeft een piepklein binnenplaatsje met nog wat schuurruimte. Dit is ook van achteren benaderbaar via een steeg aan de achterkant. Het is echter niet mogelijk om de auto hier te parkeren, ook niet voor het huis, daar geldt een parkeerverbod.

Maar dat is vaak onoverkomelijk in de stad en alhoewel dit een klein plaatsje is, heeft het toch alle voorzieningen.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT ***

 

Koopprijs: 12.500,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.995,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ – – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij knop ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden onder knop ‘formulier’ of aan te vragen via email – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na retourneren ingevuld en ondertekend formulier. Het is niet toegestaan het object te bezichtigen zonder onze toestemming en/of begeleiding. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing, zie knop ‘verantwoording’. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 30-03-20  Plaatsingscode: PK-AT-HS-143
Object kenmerken
  • Huis