LEUK STARTERSHUIS IN KLEIN STADJE

Verkocht
Omschrijving

LEUK STARTERSHUIS IN KLEIN STADJE

Huis Verkocht - Artern Thüringen

***VERKOCHT***

Dit huis staat op loopafstand van het kleine stadscentrum en is zeer geschikt als startershuis op de verhuurmarkt. Het heeft 4 slaapkamers op de eerste verdieping en daardoor kan er een groot gezin in wonen dus maximaal rendement. Op de begane grond is de woonkamer, keuken, badkamer en bijkeuken. Ook is er een kelder en een zolder.

Het heeft dus zeker een beschikbare woonoppervlakte van 95 m2 en staat op eigen grond van 200 m2. Dus heeft u ook nog wat ruimte buiten, in de vorm van een plaatsje of klein binnenhofje of hoe je het ook wilt noemen. Ook nog met een klein schuurtje. Het heeft geen aparte ingang naar achteren dus geen carport of garage of iets dergelijks.

Maar de auto kan gewoon voor de deur op straat en er is ook nog een groot parkeerterrein in de buurt vlakbij. Ook op loopafstand is het centrum van het stadje met wat winkels, restaurant, hotel, bank en dat soort instellingen en voorzieningen. Ook grote supermarkten dus dat zit allemaal wel goed. Met eigen treinstation en goede busverbindingen. Centraal gelegen vlak aan snelweg A71 (Sangerhausen-Erfurt) en verderop de A38 (Nordhausen-Leipzig-Dresden).

Dit is een prima startershuis voor een scherpe prijs.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT ***

 

Koopprijs: 23.000 euro.

Bemiddelingskosten: 2.995,- euro.

 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 21-01-20  Plaatsingscode: PK-AR-SK-099
Object kenmerken
  • Huis