LEUK TUINHUIS OP 1.800 m2 EIGEN GROND

€ 12.500,- k.k.
Omschrijving

LEUK TUINHUIS OP 1.800 m2 EIGEN GROND

Huis - Kelbra

Dit grote stuk eigen grond heeft fraai uitzicht op de Kyffhäuser Denkmal en de Fernsehturm in het nabijgelegen Kyffhäuser Naturpark, met de bij motorrijders bekende bochtenweg tussen Bad Frankenhausen en Kelbra, met het toeristische stuwmeer en de camping. Een prima plekje dus voor motorliefhebbers, ook omdat het huisje vlakbij de doorgaande weg staat tussen Rossla en Kelbra.

En Rossla heeft weer een prima aansluiting op snelweg A38 tussen Kassel-Hannover en Halle-Leipzig, Dresden. Eigenlijk zeer centraal gelegen in Middenduitsland, pal tussen de Harz en het Thüringer Wald. U koopt hier ca. 1.760 m2 eigen grond met daarop een huisje, massief gebouwd van stenen met fundering. Er is water en stroom.

Het kavel met huisje ligt vrij vooraan bij een verzameling kaveltjes in volledig eigendom, aan de rand van het plaatsje. Zomer en winter dus goed bereikbaar aan een prima berijdbaar onverhard landweggetje. U zit hier midden tussen de landerijen met de natuur binnen handbereik. Er is één directe buurman, een ouder paar, zeer rustig en aardig.

U heeft een grote tuin, diverse fruitbomen, walnoten en akkers voor beplanting. Het huisje heeft een woonkamer, zijkamertje, keukennis en een toilet op eigen Klärgrube. Dan is er nog een schuur en een garage. Als je de schuur bij het woongedeelte betrekt, en dat is mogelijk want het is daar ooit doelbewust zo voor gebouwd, dan krijg je een grote ruimte van zeker 50 m2. De garage meet zo’n 2.5 x 4.5 m.

Er is water via een eigen waterbron met pompinstallatie. De stroom gaat met tussenmeter en hangt aan een elektravoorziening die door in totaal 8 eigenaren in stand gehouden wordt. Verwarming is er met een eenvoudige hout/kolenkachel. Het geheel is gedateerd en behoeft vernieuwing.

De lage prijsstelling is reeds gebaseerd op de ligging nabij een doorgaande weg (ca. 90 m afstand van het huisje) en de directe nabijheid van buren (ca. 16 m afstand tussen de beide huisjes). Het geheel wordt verkocht zoals op de foto’s te zien, ongeruimd en inclusief volledige inventaris (alleen de trekker wordt weggehaald).

 

Koopprijs: 12.500,- euro.

Eenmalige servicekosten: 2.995,- euro.

Incl. volledige aankoopbegeleiding.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 28-04-21  Plaatsingscode: PK-RA-HS-248

Object kenmerken
  • Huis