LEUK VAKANTIEHUIS IN MOOI PLAATSJE

€ 18.000,- k.k.
Omschrijving

LEUK VAKANTIEHUIS IN MOOI PLAATSJE

Huis - Wippra, Harz

*** VOLOP NATUUR ***

Dit schattige huisje staat midden in het leuke plaatsje Wippra in de Harz en heeft een heerlijk uitzicht over de omgeving. Het is een woonhuis met officieel adres en kan dus ook als inschrijving dienen of voor de verhuur. Volop mogelijkheden!

Het heeft een fraaie tuin en in totaal is het kavel ca. 330 m2 groot. U heeft dus alle ruimte en zit heerlijk vrij. Het huis is geheel vrijstaand met een woonoppervlakte van ca. 70 m2. Drie kamers, twee badkamers en volop bergruimte.

De omgeving is hier schitterend. Wippra is werkelijk een heel geliefd plaatsje. Het huis is degelijk en biedt iedereen een kans een heerlijk plekje te bezitten want de prijs is natuurlijk enorm scherp. Er moet dus wel wat opgeknapt worden uiteraard.

 

Koopprijs: 18.000,- euro k.k.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro ex. btw

(met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 6.000,- euro. Voor wettelijke Nebenkosten moet een eenmalige afkoopsom voldaan worden. Ook voor bureaukosten, heffingen/lasten en andere div. kosten moet nog een bedrag van 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle bijkomende kosten: ca. 31.000,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 14-06-2024  Plaatsingscode: PK-WI-JA-644

Object kenmerken
  • Huis