LEUK VAKANTIEHUIS KANT-EN-KLAAR

€ 45.000,- k.k.
Omschrijving

LEUK VAKANTIEHUIS KANT-EN-KLAAR

Huis - Sondershausen

Dit is een ruim en goed onderhouden woonhuis wat heel goed als vakantieverblijf of tweede woning kan dienen. Het staat in een rustig dorpje, midden in de natuur nabij Sondershausen, met meertjes en toeristische zaken in de nabije omgeving. Ook niet ver van snelweg A38 dus dat is makkelijk aanrijden vanuit Nederland. Met de Harz op een halfuurtje in de buurt.

Het staat op eigen grond van 160 m2 dus geen grote tuin maar dat scheelt onderhoud, onkruid wieden, snoeien en op de knietjes liggen. Wel is er een hofje met carport of gewoon schuur met buitenkeuken, hoe leuk is dat. Het ligt in een rustig straatje, doodlopend dus alleen bestemmingsverkeer. Het geheel is goed onderhouden, zowel van binnen als van buiten.

Het huis heeft een bebouwde oppervlakte van 48 m2 met nog een uitbouwtje. In totaal heeft u zo’n 80 m2 woonoppervlakte tot uw beschikking. Met ruime opengewerkte keuken, doorlopend in woonkamer. Dan een slaapkamer en ruime badkamer, alles in goede staat en direct bruikbaar. Boven een slaapkamer met zijkamer en dan nog een kleine slaapkamer. Verder op de hal de trap naar de zolder.

In 2018 is er een nieuwe verwarming aangelegd. Eigenlijk kan het huis direct bewoond worden.

 

Vraagprijs: 45.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.995,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij niet exclusief makelaar voor dit object zijn. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 10-08-20  Plaatsingscode: PK-HH-HS-185
Object kenmerken
  • Huis