LEUK VAKANTIEHUIS VOOR WEINIG GELD

€ 29.500,- k.k.
Omschrijving

LEUK VAKANTIEHUIS VOOR WEINIG GELD

Huis - Bennungen, Südharz

Deze vakantiewoning is eigenlijk gebruiksklaar, u kunt er meteen in! Op een centrale plek vlakbij snelweg A38 en aan de voet van de Harz, tussen de steden Sangerhausen en Nordhausen en niet ver van het toeristische stuwmeer van Kelbra.

Het huis verkeert in goede staat, heeft water en stroom, centrale verwarming via gas en is goed onderhouden, zowel van binnen als van buiten. Het is een klein huis met relatief veel ruimte. Beneden heeft u een hal, dan de keuken, een grote goede werkruimte, dan nog een betegelde ruimte achter de keuken waar ook de badkamer is.

Boven heeft u de ruime woonkamer, een slaapkamer en nog een kamer, die u eventueel in twee-en zou kunnen verdelen. Het trappetje naar boven is smal en heeft enige ervaring nodig. Bent u slecht ter been, dan is dit niet het huis voor u.

Er zit geen tuin of hof bij het huis, wel nog een schuurtje dat u buitenom kunt bereiken en een oude houten garage aan de rand van de landerijen, wat dus bij het huis hoort. Eventueel kunt u van de buurvrouw nog een garage huren, indien gewenst.

Het huis staat aan de doorgaande weg en op ca. 200 m van de spoorweg en op ca. 140 m van de snelweg. Deze zaken veranderen niet bij een bezoek op locatie, dus houdt u daar a.u.b. vooraf rekening mee. Het is een ideale starterswoning of verhuurobject via AirBNB of Booking.com.

In principe kan de woning zo betrokken worden en dat is natuurlijk ook wat waard.

 

Koopprijs: 29.500,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro

ex. btw / (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 2.275,- euro. Voor wettelijke Nebenkosten en externe handlingkosten moet een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. 

 

Hollandstadt garantie:

>>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

Een snelle overdracht is mogelijk!

Beschikbaarheid: per direct
Bezichtiging: op afspraak

 

NB > dit object is ook op afstand te koop. U hoeft dan niet af te reizen naar Duitsland voor bezichtiging, betaling en overdracht. U doet een (aan)betaling via bankoverschrijving en kunt meteen van uw nieuwe bezit genieten! Alles wordt op afstand geregeld, inclusief overdracht bij notaris. Vraag vrijblijvend verdere informatie!

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 18-03-2023  Plaatsingscode: PK-BE-HS-500

Object kenmerken
  • Huis