LEUK VAKANTIEHUISJE MET RUIMTE

€ 34.500,- k.k.
Omschrijving

LEUK VAKANTIEHUISJE MET RUIMTE

Huis - Benneckenstein Harz

***VERKOCHT***

Dit kleine huisje heeft toch nog verrassend veel ruimte, met 5 kamers op een woonoppervlakte van zo’n 125 m2. Het geheel staat op eigen grond van 160 m2 dus u heeft nog een kleine tuin achter met een leuke overdekte buitenruimte, ideaal als terras of zithoek.

U heeft een ruime woonkamer, prima badkamer, grote keukenruimte, klein kamertje en dan boven nog een grote ruimte die afgebouwd moet worden. Al met al een ideaal vakantiehuis, mede door de ligging vlakbij geliefde wintersportgebieden als Braunlage en Sankt Andreasberg.

Het huis ligt in een rustig doorgangsstraatje in een klein maar gezellig plaatsje, met winkels, supermarkt, overnachtingsmogelijkheden en nog wat faciliteiten. Er is centrale verwarming op gas en warmwater via boiler (defekt). Diverse zaken zijn verder vernieuwd of gemoderniseerd en er is aansluiting op de riolering.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT ***

 

Vraagprijs: 34.500,- euro.

Bemiddelingskosten: 3.450,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij knop ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden onder knop ‘formulier’ of aan te vragen via email – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na retourneren ingevuld en ondertekend formulier. Het is niet toegestaan het object te bezichtigen zonder onze toestemming en/of begeleiding. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing, zie knop ‘verantwoording’. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 21-03-20  Plaatsingscode: PK-BS-CH-130
Object kenmerken
  • Huis