LEUK VAKANTIEHUISJE VOOR SPOTPRIJS

Verkocht
Omschrijving

LEUK VAKANTIEHUISJE VOOR SPOTPRIJS

Huis Verkocht - Sangerhausen, dorpje

***VERKOCHT***

Dit is een oud Duits woonhuis op eigen grond, met garage, schuurtje en nog meer aanbouw. Heel veel hokjes en stalletjes dus, maar die kunt u ook afbreken en zodoende de tuin vergroten. Alles staat op eigen grond van circa 300 m2 dus er zit nog best wat ruimte omheen. Maar wie heeft eigenlijk een grote tuin nodig, als je al midden in de natuur zit?

Deze woning ligt in een soort klein woonwijkje van een stil dorpje in de directe omgeving van het gezellige stadje Sangerhausen. Hier is  van alles te doen, winkels, restaurants, supermarkten en een klein maar knus stadshart. Centraal gelegen in Middenduitsland en goed bereikbaar via snelwegen A38 en A71. Alles aan de zuidoostkant van de Harz gelegen, dus vlakbij heerlijke natuur.

Het dorpje zelf is uitermate rustig en u kunt hier volop genieten van de stilte. Geen brommers of scooters, geen radio’s, geen vliegtuigen, geen jengelende kinderen en geen geluidsoverlast. Men houdt hier nog van rust. Ook is men gesteld op goed gedrag dus dat zit wel goed allemaal. Het huisje zelf is oud maar redelijk onderhouden en in enigerlei mate gebruiksklaar.

Men komt binnen via een hal die als windvang dient. Op de begane grond is de woonkamer, een gedateerde badkamer (maar alles doet het) en een slaapkamer. Ook de eenvoudige keuken is beneden maar op de bovenste verdieping is nog een keuken, want het huis werd ooit door twee gezinnen bewoond. Verder boven weer een woonkamer en drie slaapkamers. Let wel: de plafondhoogte boven is erg gering. Grote mensen moeten hier zeker bukken.

Er is een originele gewelfkelder, meerdere hokjes en stalletjes, een ruimte voor de centrale verwarmingsinstallatie (oliegestookt) en een kleine garage. Afwatering geschiedt middels een Klärgrube, er is water en stroom, geen gas en dus centrale verwarming. Wie geen hoge eisen stelt en niet veel waarde hecht aan luxe en comfort, zou hier direct kunnen intrekken.

Het is een ideaal huis als vakantiewoning maar ook voor permanent gebruik. Het heeft een officiële adresaanduiding dus mogelijkheid tot inschrijving. En dat alles voor een prijs die eigenlijk belachelijk laag is. Hiervoor koopt u in Nederland nog geen garagebox, en ook geen stacaravan of recreatiewoning. Hier in Duitsland krijgt u er een heel huis voor!

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT ***

 

Vraagprijs: 17.500,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.995,- euro.

Eenmalige bijkomende kosten: ong. 2.300,- euro.

(w.o. notariskosten, overdrachtsbelasting, div. administratieve kosten etc.)

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij niet exclusief makelaar voor dit object zijn. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 18-09-20  Plaatsingscode: PK-LF-GB-199
Object kenmerken
  • Huis