Leuk vrijstaand woonhuis met grote tuin

€ 17.500,- k.k.
Omschrijving

Leuk vrijstaand woonhuis met grote tuin

Huis - Finneck

Dit is een leuk vrijstaand huis voor een klein prijsje. Toch heeft het heel veel voordelen. Voor de prijs van een stacaravan heeft u hier een compleet woonhuis, met officiële adres-aanduiding, geheel vrijstaand en op eigen grond van maar liefst 700 m2.

Dat betekent dus een grote tuin met lekker veel ruimte, ideaal voor honden of, wie weet, zelfs paarden. Naast het woonhuis heeft u ook nog een binnenhof, een garage, en schuren. Aan het huis zit nog een aanbouw. U komt het huis binnen via een gezellige entrée.

Binnen op de begane grond vindt u de grote ruime woonkamer, een tweede kamer (slaapkamer, eetkamer of studeerkamer) en de badkamer. Ook bevindt zich de keuken beneden en nog wat opbergruimte in de aanbouw.

Boven zijn er twee slaapkamers en nog een ruimte, die u als derde slaapkamer kunt inrichten boven. Al met al dus best veel ruimte en mogelijkheden te over. Ideaal als tweede woning, heerlijk vakantiehuis of familiehuis.

Het geheel is zeer ruimtelijk en royaal gelegen. Het volledige object is vrijstaand en ligt op een hoek, met ook nog eens niet direct buren in de onmiddellijke nabijheid. Volop ruimte en privacy vindt u hier.

Ook een zalig grote tuin, waar het goed toeven is. En dat alles voor een hele kleine prijs. Wacht dus niet te lang!

Het object ligt aan de rand van een uitgestrekt natuurgebied, Finne Trisland en behoort tot het Naturpark-Saale-Unstrut-Triasland. Ook de Hohe Schrecke ligt vlakbij. Overal rust en ruimte, met volop groen en natuur, bergen, bossen en dalen maar ook uitgestrekte vergezichten.

Het geheel ligt op de grens van Thüringen en Sachsen-Anhalt, oostelijk van snelweg A71 tussen Erfurt en Sangerhausen. Een heerlijk gebied en nu bereikbaar voor iedereen.

 

Vraagprijs: 17.500,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.975,- euro.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 02-07-19  Plaatsingscode: PK-BR-HS-030

Object kenmerken
  • Huis