LEUK VRIJSTAAND HUIS MET UITZICHT

Verkocht
Omschrijving

LEUK VRIJSTAAND HUIS MET UITZICHT

Huis Verkocht - Sondershausen

***VERKOCHT***

Dit leuke Duitse vrijstaande huis heeft heel veel mogelijkheden! Het staat aan de rand van het dorp, met fraai uitzicht in de natuur en een heerlijk grasveld voor de deur. Het staat op eigen grond van 250 m2 en bestaat uit het woonhuis, een binnenhofje en een grote schuur met garage.

Op de begane grond van het huis heeft u de badkamer, keuken, woonkamer en kleine zijkamer. Boven zijn er vier slaapkamers en een zolder, tevens een grote zolder boven de schuur en aanbouw. Ook is er een kelder. Al met al is dit een leuk huis wat wel iets opgeknapt moet worden.

Het is gelegen in het kleine dorpje Niederspier, nabij Sondershausen en Ebeleben. U zit hier in het midden van Duitsland, centraal gelegen en pal tussen de Harz en het Thüringer Wald. Het is een landelijke omgeving met veel velden, weilanden, bossen en een heerlijk klimaat. Weinig regen en veel zon! De bewoners zijn vriendelijk en aardig en Nederlanders worden met open armen ontvangen.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT ***

 

Koopprijs: 69.999,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.570,- euro.

Incl. volledige aankoopbegeleiding.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 30-04-21  Plaatsingscode: PK-NS-HS-249-B

Object kenmerken
  • Huis