LEUK VRIJSTAAND WOONHUIS MET HOF

€ 35.000,- k.k.
Omschrijving

LEUK VRIJSTAAND WOONHUIS MET HOF

Huis - Katharinenrieth

Dit is een heel leuk huisje met eigenlijk nog best veel ruimte, geheel vrijstaand en rustig en ruimtelijk gelegen in het kleine dorpje Katharinenrieth, nabij het stadje Allstedt met alle inkoopsmogelijkheden. Centraal gelegen op de grens van Sachsen-Anhalt met Thüringen in Middenduitsland.

Beide snelwegen A38 en A71 zijn vlakbij dus u kunt snel aanrijden en vanaf dit punt alle kanten op. Het ligt aan de onderkant van de Harz, aan de zuidoostkant. Het gezellige stadje Sangerhausen is ook vlakbij waar van alles te doen is.

Het dorpje Katharinenrieth zelf is klein en rustig met maar een paar straatjes. Dit huis is zeer rustig gelegen, in een vrije omgeving en met een mooie groenstrook aan de voorkant. Aan de zijkant heeft u de toegangspoort naar de achterkant waar zich de hof bevindt en de ingang van het huis.

Hier vindt u tevens een garage en diverse stallen/schuurtjes. Boven een van de schuren heeft u nog een extra woonkamer of speelkamer, in goede staat. Het geheel staat op eigen grond van ca. 230 m2. Het huis heeft een woonoppervlakte van ca. 70 m2.

Binnenkomst via een hal met dan een woonkamer, keuken, badkamer, nog een kamer en een opslagruimte. Boven vindt u 2 slaapkamers waarbij de plafondhoogte niet heel erg hoog is. Houdt u daar vast rekening mee.

Al met al is het een leuk huisje wat een prachtig vakantiehuis of permanent verblijf zou kunnen worden. Water en stroom moet opnieuw aangesloten worden. Afwatering via Klärgrube (septictank). Wordt dit uw nieuwe tweede woning?

 

Vraagprijs: 35.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro

ex. btw / (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 2.750,- euro. Voor wettelijke Nebenkosten, heffingen/lasten en andere div. kosten etc. moet een eenmalige afkoopsom van 4.000,- euro voldaan worden.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 25-02-2023  Plaatsingscode: PK-KR-HS-491

Object kenmerken
  • Huis