OUD VAKWERKHUIS MET GROTE TUIN

€ 39.000,- k.k.
Omschrijving

OUD VAKWERKHUIS MET GROTE TUIN

Huis - Windehausen

***WEER BESCHIKBAAR***

Dit karakteristieke huis staat in een klein plaatsje in de directe omgeving van Nordhausen, en vlakbij snelweg A38, aan de voet van de Harz. U heeft hier een groot woonhuis in vakwerkbouwstijl en een grote tuin, alles op eigen grond van zeker 1.200 m2. U heeft hier dus een zalig grote tuin!

Het woonhuis heeft een bebouwde oppervlakte van ca. 90 m2 en een potentiële woonruimte van zo’n 160 m2. Boven zijn er 5 kamers die nog helemaal opgeknapt moeten worden, en een grote zolder. Beneden is er de badkamer, keuken, woonkamer en slaapkamer; deze zijn momenteel bewoond en in redelijke staat. Er is een gasgestookte centrale verwarming.

Uiteraard moet er ook hier nog veel opgeknapt worden. Niet alleen van binnen maar ook van buiten. De gehele gevel zal aangepakt moeten worden. Buiten is er nog ene leuke hof met daar een grote schuur, die omgebouwd kan worden tot gastenruimte of extra vakantieverblijf. Deze is zo’n 110 m2 groot dus extreem veel ruimte!

Al met al is dit een interessant pand. U zou er eventueel meteen kunnen verblijven, als u niet veel eisen en verlangens heeft. Dan kunt u de rest rustig opknappen. Met nog een extra mogelijkheid om een tweede huis te verhuren, ofwel als permanent verblijf of als vakantiehuis. De heerlijk grote tuin maakt het helemaal af.

Goed bereikbaar via snelweg A38 en vlakbij de natuur van de Harz en de grote stad Nordhausen. En toch in een landelijke en rustige omgeving. Wat wilt u nog meer?!

 

Koopprijs: 39.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro (ex. btw)

(met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro OF met BTW DE 19 % = 4.754,05 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij, in de orde van grootte van 2.700 euro. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 04-04-22  Plaatsingscode: PK-UL-KH-369-B 

Object kenmerken
  • Huis