Helaas…. u bent te laat – VERKOCHT

Verkocht
Omschrijving

Helaas…. u bent te laat – VERKOCHT

Huis Verkocht - Breitungen, Südharz

***VERKOCHT***

Deze leuke oude houten bungalow verkeert deels in originele staat maar is goed onderhouden en ademt daarom die heerlijke kenmerkende sfeer van meerdere tientallen jaren geleden. Knus en gezellig, met veel hout en zodoende een echt warm vakantiehuisje. Op een kleinschalig parkje aan de voet van de Harz, ideaal gelegen met heerlijk vrij uitzicht!

Er is geen vaste wateraansluiting in de bungalows op dit parkje maar wel is er een centraal watertappunt. Deze eigenaar heeft een eigen Hauswasserwerk-installatie aangelegd en heeft zodoende toch stromend water in huis. Hoe? Gewoon regenwater opvangen en er een pomp aan hangen, zo simpel is dat. Elektriciteit is er wel.

Het huisje heeft een heerlijke tuin, goed bereikbaar met de auto, middels een eigen inrit en eigen garage. Dan volgt de zalige tuin weer daarboven staat de bungalow met twee terrassen. Een aan de voorkant, lekker besloten en privé achter een heg en nog een terras aan de zijkant, met een mooie grote grill-gelegenheid en zithoek.

Binnen heeft u een grote woonkamer, met vrij uitzicht, een slaapkamer, wc met wastafel, een kleine keuken en een doorloop naar achteren waar nog wat opslagruimte is. Ook aan de zijkant, in het gedeelte tussen de bungalow en de buur-bungalow, is opslagruimte gecreëerd. U zit vlak naast een andere buurvrouw maar dat is helemaal beschut en afgeschot door hekwerk. Alleen de tuin is open maar u kunt natuurlijk altijd besluiten dat ook af te schermen.

Het geheel is goed onderhouden, keurig verzorgd en ruim van opzet. U zit hier echt lekker vrij en kan hier het gehele jaar door genieten. Het ongemak van de watervoorziening moet u op de koop toe nemen. En er is nog wat gedoe met de eigendomsverhoudingen van de grond, dat is al jaren zo. Hoe is dat zo ontstaan?

Na de val van de muur is het parkje overgedragen aan de gemeente, die er op gegeven moment vanaf wilde. De gemeente heeft de grond verkocht aan de vereniging (dus alle eigenaren zelf) maar dit is middels een lening gegaan. Een deel van de eigenaren heeft wel betaald en een deel van de eigenaren niet. Eigenlijk is het eigen grond van de huisjeseigenaren zelf maar in bezit en/of beheer bij de vereniging. Deze kwestie speelt nu al een paar jaar lang. Momenteel koopt u dus alleen het huisje van de huidige eigenaar en gaat het grond-aandeel van hem op u over.

Verder: het huisje is op een park gelegen op een berg. Dus u moet met de auto een smal steil weggetje op en ook op het kavel zelf een trappetje op. Het huisje staat relatief dicht op de buren. Ook bij een bezichtiging op locatie verandert dit niet, houdt u daar vooraf a.u.b. ernstig rekening mee.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT ***

 

Vraagprijs: 22.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.570,- euro.

Inclusief volledige aankoopbegeleiding t/m overdracht en oplevering etc.

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de verkoop aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten komt er nog een bepaald bedrag bij.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 27-10-21  Plaatsingscode: PK-BR-HS-311-B

Object kenmerken
  • Huis