LEUKE OPKNAPPER VOOR WEINIG GELD

€ 15.000,- k.k.
Omschrijving

LEUKE OPKNAPPER VOOR WEINIG GELD

Huis - Sondershausen

***IN OPTIE***

Dit karakteristieke klushuis staat op eigen grond van ca. 335 m2 en de bebouwing neemt bijna het gehele kavel in beslag. Het is een oud woonhuis met aanbouw en een houten schuur. Deze zou u eventueel ook kunnen afbreken waardoor meer open ruimte op het stuk grond ontstaat.

Het woonhuis heeft een bebouwde oppervlakte van 150 m2 en heeft twee verdiepingen, waarbij de plafonds laag zijn. Momenteel is er geen verwarming, water en stroom onduidelijk. Maar dat ligt zeker in de straat aan dus (her)aansluiting is altijd mogelijk.

Op ca. 100 m afstand ligt een separaat tuinkavel, die erg smal lijkt, maar dat valt mee. Aan de achterkant is het tuintje van ca. 300 m2 toch nog zo’n 19 m breed en aan de voorkant 6 m. Zo heeft u toch nog een leuke tuin binnen handbereik. Want het huis ligt min of meer aan de doorgaande weg richting Sondershausen, alhoewel het net in de zijstraat ligt.

Het huis is oud en moet grondig gerenoveerd worden, zowel binnen als buiten. Daar is de prijs ook naar. Het staat in een klein dorpje tussen Nordhausen, Sondershausen en Bleicherode. Met snelle aansluiting op snelweg A38 en dus goed aan te rijden vanuit Nederland.

Centraal gelegen in Middenduitsland, tussen de Harz en het Thüringer Wald. Volledig vrijstaand. NB > helaas zijn momenteel geen foto’s van binnen beschikbaar en ook geen aanvullende informatie.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / ONDER AANBIEDING / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ***

 

Koopprijs: 15.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 2.995,- euro (ex. btw)

(met BTW NL 21 % = 3.623,95 euro OF met BTW DE 19 % = 3.564,05 euro)

Inclusief volledige aankoopbegeleiding t/m notarisoverdracht en oplevering etc.

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m aflevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van ca. 2.000 euro. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ – – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 13-12-21  Plaatsingscode: PK-WH-EB-325-B

Object kenmerken
  • Huis