LIEF KLEIN HUISJE MIDDEN IN NATUUR

€ 59.000,- k.k.
Omschrijving

LIEF KLEIN HUISJE MIDDEN IN NATUUR

Huis - Wanfried

*** VEEL GROND! ***

Nabij het geliefde plaatsje Wanfried in Hessen, ligt dit grote natuurkavel van bijna 2.500 m2 bebouwd met een leuk klein huisje met ondergronds ook nog heel veel ruimte in de kelderkamers. Ideaal voor natuurliefhebbers, preppers en mensen die van rust en ruimte houden.

Het grote eigen stuk grond is van diverse kanten benaderbaar en loopt enigszins schuin omhoog met bovenaan het huisje zodat u een fraai uitzicht over de omgeving heeft. Het geheel is ook vanaf de bovenkant te benaderen.

Daar kunnen ook makkelijk de auto-s staan zodat u niet ver hoeft te lopen met de boodschappen etc. Het is een kleine nederzetting midden in de natuur op de bergen rondom Wanfried, met ongeveer tien huisjes in zijn totaliteit.

U zit heerlijk privé en heeft van niemand last met toch een klein beetje sociale controle voor als u er niet bent. Dat is best wel fijn. Het plaatsje Wanfried heeft alle inkoopsmogelijkheden en een gezellig klein centrum. Het is erg geliefd bij Nederlanders.

Vanaf het huisje is het te lopen of te fietsen naar het stadscentrum en toch zit u al helemaal midden in de natuur, met volop rust, ruimte en stilte. Een zalig plekje met extra veel grond dus dat is altijd goed. De locatie, daar draait alles om.

Het huisje zelf is piepklein vanwege de toenmalige bouwschriften en bovengronds heeft u dus één grote ruimte van ca. 30 m2 met nog een nis voor het keukentje en boven een kleine slaapgelegenheid. Ondergronds bevinden zich 3 ruimtes.

Bijvoorbeeld dus een slaapkamer, een party-ruimte, de badkamer en nog een kamer. Ook ondergronds zijn hier de grote water-opslagtanks van zeker 5.000 liter als het niet meer is. Voor waterverbruik wordt er namelijk regenwater opgevangen.

Voor stroom zijn er zonnepanelen die werkend zijn voor licht verbruik. U kunt dat zelf makkelijk aanpassen met bijv. een Bluetti Powerstation (in divers vermogen) die ideaal zijn voor dit soort situaties. Het watersysteem moet werkend gemaakt worden.

Over het algemeen is overal licht achterstallig onderhoud, zowel aan de tuin als aan het huisje. Verwacht dus geen kant-en-klaar object dat direct woonklaar is. U zult overal een beetje tijd, liefde en aandacht aan moeten schenken.

Er staat een oude grote gastank die voorheen de verwarming en de koelkast voedde. Deze zal nagekeken moeten worden, als u die weer wilt gebruiken. Het huisje is ooit in 1982 gebouwd op het grootste stuk grond van de nederzetting daar.

Het huisje heeft meerdere terrassen en gezellige hoekjes. Ook staan er nog diverse schuurtjes waarvan de meeste bouwvallig. Links en rechts moet dan ook echt wel wat gebeuren. Maar dat loont zeker de moeite want het is een heerlijk groot stuk grond met volop mogelijkheden.

In een geliefde omgeving, niet al te ver van Nederland. Tot aan Utrecht is het ongeveer 4 uur rijden. Wacht niet te lang, dit zijn geliefde objecten!

 

Vraagprijs: 59.000,- euro k.k.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro ex. btw

= makelaarskosten (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering op locatie. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 7.000,- euro. Voor wettelijke Nebenkosten moet een eenmalige afkoopsom voldaan worden. Ook voor bureaukosten, heffingen/lasten en andere div. kosten moet nog een bedrag van in totaal 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle bijkomende kosten: ca. 72.800,- euro.

 

Hollandstadt garantie:

>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

NB > dit object is ook op afstand te koop. U hoeft dan niet af te reizen naar Duitsland voor bezichtiging, betaling en overdracht. U doet een (aan)betaling via bankoverschrijving en kunt meteen van uw nieuwe bezit genieten! Alles wordt op afstand geregeld, inclusief overdracht bij notaris. Vraag vrijblijvend verdere informatie!

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 29-05-2024  Plaatsingscode: PK-WF-HS-633

Object kenmerken
  • Huis