MEER DAN 4 HECTARE HARZ NATUURGROND!

€ 150.000,- k.k.
Omschrijving

MEER DAN 4 HECTARE HARZ NATUURGROND!

Huis - Falkenstein, Harz

***UNIEK*** – Dit is een schitterende locatie midden in de Harz, van meer dan 4 hectare groot (!!!) waar u geheel naar eigen inzicht uw plannen kunt ontwikkelen! (Let wel: onder voorbehoud van toestemming van de lokale instanties). Ideeën maken en initiatieven ontplooien loont echter zeker de moeite want dit is een zalig stuk grond, geheel vrij gelegen en midden in de natuur!

Dit kavel van maar liefst 42.581 m2 (meer dan 4 hectare!) ligt midden in de Harz (noord-oost-rand), op een goed bereikbare locatie langs de rustige doorgaande weg L230 tussen de plaatsjes Pansfelde en Leinemühle, gemeente Falkenstein/Harz.

Het gaat in totaal om 10 losse maar samenhangende en aaneengesloten kavels van de volgende grootte:

Flurstück 56/5 met ca. 4.334 m²
Flurstück 56/6 met ca. 5.026 m²
Flurstück 56/7 met ca. 2.609 m²
Flurstück 56/8 met ca. 2.682 m²
Flurstück 56/9 met ca. 2.530 m²
Flurstück 56/10 met ca. 2.579 m²
Flurstück 56/11 met ca. 2.488 m²
Flurstück 59/2 met ca. 5.252 m²
Flurstück 59/1 met ca. 7.508 m²
Flurstück 59/3 met ca. 7.573 m²

Dit biedt een scala aan mogelijkheden! De kavels kunnen separaat verder ontwikkeld en verhuurd of doorverkocht worden. Of het gehele kavel bij elkaar kan ontwikkeld worden (onder voorbehoud van toestemming van gemeente, Landkreis etc.). De kavels liggen geografisch in het Naturpark Harz / Sachsen Anhalt en behoren tot het Landschaftsschutzgebiet Harz. Dit maakt ontwikkeling wellicht wat uitdagend maar overal in de regio staat men zeer positief tegen toeristische initiatieven.

Geïnteresseerden mogen zichzelf op de hoogte stellen bij de desbetreffende instanties, na invullen en retourneren van ons contactformulier. Let wel: het is geen bouwgrond, dus bebouwing voor permanente bewoning zal niet toegestaan worden. Denk toeristisch en recreatief, dan maakt u de meeste kans. Momenteel is de bestemming landbouwgrond alhoewel daar de laatste jaren geen actief gebruik meer van gemaakt is.

 

Locatie:

https://www.google.com/maps/@51.6468364,11.2650143,359m/data=!3m1!1e3

 

Vraagprijs: 150.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.570,- euro.

Inclusief volledige aankoopbegeleiding t/m notarisoverdracht en oplevering etc.

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m aflevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij.

 

>>> Dit object wordt exclusief aangeboden door Hollandstadt <<<

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 06-11-21  Plaatsingscode: PK-PA-RD-315-A

Object kenmerken
  • Huis