MEER DAN 4 HECTARE HARZ NATUURGROND!

€ 150.000,- k.k.
Omschrijving

MEER DAN 4 HECTARE HARZ NATUURGROND!

Huis - Harz

*** IN STILLE VERKOOP ***

Dit kavel van maar liefst 42.581 m2 (meer dan 4 hectare!) ligt midden in de Harz (noord-oost-rand), op een goed bereikbare locatie langs de rustige doorgaande weg L230 tussen de plaatsjes Pansfelde en Leinemühle, gemeente Falkenstein/Harz.

Het gaat in totaal om 10 losse maar samenhangende en aaneengesloten kavels van de volgende grootte:

Flurstück 56/5 met ca. 4.334 m²
Flurstück 56/6 met ca. 5.026 m²
Flurstück 56/7 met ca. 2.609 m²
Flurstück 56/8 met ca. 2.682 m²
Flurstück 56/9 met ca. 2.530 m²
Flurstück 56/10 met ca. 2.579 m²
Flurstück 56/11 met ca. 2.488 m²
Flurstück 59/2 met ca. 5.252 m²
Flurstück 59/1 met ca. 7.508 m²
Flurstück 59/3 met ca. 7.573 m²

Dit biedt een scala aan mogelijkheden! De kavels kunnen separaat verder ontwikkeld en verhuurd of doorverkocht worden. Of het gehele kavel bij elkaar kan ontwikkeld worden (onder voorbehoud van toestemming van gemeente, Landkreis etc.). De kavels liggen geografisch in het Naturpark Harz / Sachsen Anhalt en behoren tot het Landschaftsschutzgebiet Harz. Dit maakt ontwikkeling wellicht wat uitdagend maar overal in de regio staat men zeer positief tegen toeristische initiatieven.

Geïnteresseerden mogen zichzelf op de hoogte stellen bij de desbetreffende instanties, na invullen en retourneren van ons contactformulier.

 

Locatie:

https://www.google.com/maps/@51.6468364,11.2650143,359m/data=!3m1!1e3

 

Richtprijs: 150.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 5.000,- euro.

Inclusief volledige aankoopbegeleiding t/m notarisoverdracht.

 

NB > dit object is ook op afstand te koop. U hoeft dan niet af te reizen naar Duitsland voor bezichtiging, betaling en overdracht. U doet een aanbetaling via bankoverschrijving en kunt meteen van uw nieuwe bezit genieten! Alles wordt op afstand geregeld, inclusief overdracht bij notaris. Vraag vrijblijvend verdere informatie!

 

Aanbod alleen voor geselecteerde klanten

+++ LET OP! +++ Dit object staat in de stille verkoop. Dit aanbod komt niet naar voren op mijn reguliere verkoopsite. Dit is alleen voor u als geselecteerde klant en gewaardeerde relatie bestemd. Het vriendelijke verzoek is dan ook om dit niet verder te verspreiden en/of aan anderen bekend te maken. Waarvoor hartelijk dank.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 26-05-21  Plaatsingscode: PK-PF-RD-259

Object kenmerken
  • Huis