MONUMENTAAL PAND OP 1.700 m2 GROND

€ 50.000,- k.k.
Omschrijving

MONUMENTAAL PAND OP 1.700 m2 GROND

Huis - Gotha

Dit grote karakteristieke pand beslaat bijna 1.700 m2 grond, met in het midden een eigen besloten binnenhof, en dat allemaal in het hart van een klein plaatsje met bijna 3.000 inwoners. Het is een oude Duitse Vierseitenhof, met een groot woonhuis en het binnenplein omsloten door drie bijgebouwen.

Het monumentale pand dient volledig opgeknapt te worden maar daar is de prijs ook naar. Voor een klein prijsje koopt u hier heel veel gebouwen en grond, midden in het centrum, hoe leuk is dat?! U kunt hier werkelijk uw droomhuis realiseren, met heel mogelijkheden.

Het geheel ligt in de nabijheid van het gezellige stadje Bad Langensalza met heel veel tuinen en parken, de Landeshoofdstad Erfurt en de vroegere hofstad Gotha. Prima gelegen dus, en globaal tussen de Harz en het Thüringer Wald.

In het huis lijkt het of de tijd heeft stilgestaan. Je komt hier binnen in de oude stijl van ruim 70 jaar geleden. Ook de binnenplaats ademt de sfeer van weleer en de allure van vroeger. Dit monument verdient iemand die het weer helemaal in zijn oude luister herstelt.

 

Vraagprijs: 50.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro (ex. btw)

(met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro OF met BTW DE 19 % = 4.754,05 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij, in de orde van grootte van 4.500 euro. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 08-05-22  Plaatsingscode: PK-TO-SI-383-B 

Object kenmerken
  • Huis