MOOI DUITS HUIS MET GROTE TUIN

€ 35.000,- k.k.
Omschrijving

MOOI DUITS HUIS MET GROTE TUIN

Huis - Kelbra

Dit vrijstaande woonhuis staat aan een rustige straat, verhoogd gelegen aan de rand van het dorp. Het kavel loopt schuin omhoog. De toegang tot het terrein en de ingang tot het huis, is via de grote poort aan de linkerkant van het huis. Aan de achterkant van de woning is nog een aanbouw gerealiseerd. De staat is gedateerd en binnen zal alles gemoderniseerd moeten worden.

Er is water, stroom en afwatering. Het dak is dicht en de vensters zijn al van kunststof. Houdt binnen echter rekening met forse investeringen en omvangrijke werkzaamheden. Het kavel is ongeveer 500 m2 groot en u heeft dus een heerlijke tuin, achter het huis, met mooi uitzicht over het dorp, door het schuin oplopende stuk grond.

Het huis staat in een klein dorpje, midden in het natuurgebied van de Kyffhäuser, tussen de steden Sondershausen, Nordhausen en Bad Frankenhausen. Een prachtig gebied, volop natuur en afwisselend landschap. Ook vlakbij het grote meer van Kelbra en makkelijk bereikbaar via snelweg A38 (Leipzig-Dresden). Een regio in ontwikkeling.

 

Vraagprijs: 35.000,- euro k.k.

Bemiddelingskosten: 2.995,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ – – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij niet exclusief makelaar voor dit object zijn. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 02-07-20  Plaatsingscode: PK-BA-HS-170
Object kenmerken
  • Huis