MOOI GEBOUW MET VEEL RUIMTE EN TUIN

€ 35.000,- k.k.
Omschrijving

MOOI GEBOUW MET VEEL RUIMTE EN TUIN

Huis - Ebeleben

***STILLE VERKOOP***

Dit was vroeger een winkel van de Konsum in de DDR-tijd en ook nog een tijdje een school. Nu staat het al weer heel wat jaren leeg maar de constructie is goed en er zit een zee van ruimte in het pand.

Gunstig gelegen in een klein dorpje aan de doorgaande weg richting snelweg A38 en vlakbij het stadje Ebeleben met alle faciliteiten.

Het pand dient volledig gerenoveerd te worden.

Het kavel is ongeveer 700 m2 groot.

Bebouwde oppervlakte: 280 m2

Mogelijke woonoppervlakte: ca. 180 m2

 

Vraagprijs: 35.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.995,- euro.

 

Aanbod alleen voor relaties 

Dit object staat in de stille verkoop en komt niet naar voren op mijn reguliere verkoopsite. Dit aanbod is alleen voor u als geselecteerde klant en gewaardeerde relatie. Het vriendelijke verzoek is dan ook om dit aanbod niet verder te verspreiden en/of aan anderen bekend te maken. Waarvoor hartelijk dank.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ – – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij niet exclusief makelaar voor dit object zijn. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 08-09-20  Plaatsingscode: PK-TO-GV-192

 

 

Object kenmerken
  • Huis