MOOI GROOT HUIS GEHEEL WOONKLAAR!

Onder aanbieding
Omschrijving

MOOI GROOT HUIS GEHEEL WOONKLAAR!

Huis - Nordhausen

***IN OPTIE***

Dit grote oude Duitse woonhuis is een voormalige pastorie, met nog een oude kapel in de forse binnentuin, hoe leuk is dat? U heeft een zee aan woonruimte wat een scala aan mogelijkheden biedt. Grote tweede woning, ideaal vakantiehuis of bed and breakfast, motorhotel of pension, het kan allemaal. De prijs is ook nog binnen handbereik van de meeste mensen, dus wacht niet te lang, dit object is waarschijnlijk zo verkocht.

Het staat in een leuk authentiek plaatsje met in totaal ca. 5.000 inwoners in de gemeente Nordhausen am Harz in Thüringen, tussen de grote stad en het meer van Kelbra. Ook gunstig gelegen nabij snelweg A38 en eigenlijk midden in centraal Duitsland, tussen de Harz en het Thüringer Wald. Ideaal als uitvalsbasis voor uitstapjes en vakanties, maar bijvoorbeeld ook voor motortoertochten. Dit grote woonhuis maakt heel veel mogelijk. Met een zalige besloten binnentuin en een eigen kapel!

Het pand staat in het hart van het kleine plaatsje, direct naast de kerk en het stadhuis. Fraai gelegen aan een pleintje met monument en massieve boom, wat een heerlijk uitzicht vanuit het slaapkamerraam! Vroeger was dit pand de pastorie, vandaar de eigen kapel in de tuin, die nu in gebruik is als werkplaats. U zou daar natuurlijk een heerlijk extra woonhuis van kunnen maken voor de verhuur. Stroom, water en verwarming is al aanwezig.

Het pand heeft op de begane grond een grote ingang met gang, en dan nog een grote poort met extra ingang en gang. De ruimte achter de poort kan gebruikt worden als garage of opslag, en is momenteel ook als zodanig in gebruik. De totale bebouwde oppervlakte van het huis is ruim 130 m2 en dan is er nog een aanbouw van zo’n 24 m2. Eigenlijk heeft u dus minimaal zo’n 200 tot 250 m2 woonruimte tot uw beschikking. De kapel (tegenwoordig werkplaats) heeft een oppervlakte van 70 m2.

In het huis is op de begane grond een badkamer gerealiseerd, een keukenruimte, twee kamers (nu slaapkamer en werkkamer) en dan kunt u van binnenuit naar de tweede gang (naast de garage) waar ook nog diverse ruimtes zijn. In de tuin is een heerlijk overdekte zithoek, een binnenhof-gedeelte en de groene tuin. Achterin vindt u de kapel met volop ruimte en een wat minder gedeelte als zijruimte. In het huis is een kelderruimte met twee gewelfkelders en de aansluitingen voor gas.

Boven vindt u een ruime overloop, een ruimte voor tweede badkamer, een kamer voor tweede keuken, een grote slaapkamer, een ruime woonkamer en een grote opengebroken ruimte (de balkenkamer). Daarachter nog een klein opkamertje beneden en een tweede kamer. Ook is er nog een grote zolderruimte. Dit is een immens pand met heel veel ruimte. De elektriciteit is overal vernieuwd. Er is water en afwatering via riolering. Ook zijn er twee gasaansluitingen.

Verwarming gebeurt momenteel door houtkachels en gasverwarming in de kapel. De twee keukens en de tweede badkamer moeten nog afgemaakt worden. Ook zijn er verder enige kleine afwerkingszaken die nog gerealiseerd moeten worden. Verder is het pand eigenlijk helemaal woonklaar. Voor een klein prijsje krijgt u hier een bijna volledig gerenoveerd pand, met heel veel kamers en mogelijkheden. U hoeft alleen nog maar wat af te werken en te verhuizen!

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD / ONDER AANBIEDING ***

 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 14-06-21  Plaatsingscode: PK-HH-HS-263

Object kenmerken
  • Huis