Mooi groot huis met ruimte in natuur

Verkocht
Omschrijving

Mooi groot huis met ruimte in natuur

Huis Verkocht - Südharz

*** VERKOCHT ***

Dit is een mooi groot huis, met heel veel ruimte, en schitterend gelegen aan de dorpsrand van een klein plaatsje, midden in de natuur van de Südharz. Vanuit deze woning loopt u zo de bergen en de bossen in, hoe heerlijk is dat?! U heeft hier alle ruimte want het huis is vrij gelegen op meer dan 1.000 m2 eigen grond. Ook heeft de woning 10 kamers dus u kunt alle kanten op. Alhoewel u eigenlijk midden in het groen van het Harz Naturpark zit, ligt het plaatsje toch op nog geen 10 auto-minuten van snelweg A38, dat is handig voor de bereikbaarheid.

Het huis heeft een mooie gewelfkelder, een werkruimte voor de oliegestookte centrale verwarming, een kleine garage en een grote garage en dan nog allerlei stallen en schuurtjes. De tuin loopt enigszins schuin hellend en daardoor ligt het huis ook iets hoger, zodat u een mooi uitzicht over de omgeving heeft. Er zijn eigenlijk twee tuingedeeltes, een aan de voorkant en een aan de achterkant, die direct aan de natuur grenst.

U komt het huis binnen via een afgesloten veranda, dan een leuk zitkamertje waar zich ook het toilet bevindt. Verder een hal met daarachter de keuken en een bijkeuken. Daar weer achter de badkamer met douche en ligbad. Uiteraard ook op de begane grond een woonkamer, nog een woonkamer, een kleine kamer en een slaapkamer. Alle ruimtes zijn van goede afmetingen, ook qua hoogte.

Boven vindt u één klein kamertje met laag plafond, de overige kamers zijn van redelijk formaat qua hoogte, alhoewel iets lager dan beneden. Hier vindt u een grote hal, met nog een open ruimte en dan drie grote slaapkamers. Al met al heeft u de beschikking over een stuk of tien ruimtes annex kamers. Hier heeft u dus echt alle ruimte!

Het huis is centraal verwarmd, stroom en water zijn werkend aanwezig, afwatering via Klärgrube en alle kozijnen zijn van hout met dubbel glas. Wie weinig wensen en verlangens heeft, kan dit huis direct betrekken, in die zin is het woonklaar. Uiteraard is het huis qua inrichting en afwerking gedateerd en heeft het enig achterstallig onderhoud. Verder is het een prachtig huis op een zalige plek. En z’n geld meer dan waard! Het huis is volledig vrijstaand en aan de uiterste rand van het dorp gelegen. Van hieruit loopt u zo de natuur in!

 

DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT

 

Vraagprijs was: 39.500,- euro.

KOOPPRIJS NU: 30.000,- euro!

Bemiddelingskosten: 2.975,- euro.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 09-03-19  Plaatsingscode: EB-BR-PK-003
Object kenmerken
  • Huis