MOOI GROOT HUIS VOOR VERHUUR

Onder aanbieding
Omschrijving

MOOI GROOT HUIS VOOR VERHUUR

Huis - Artern Thüringen

***NAAR VEILING***

Voor permanente verhuur, met rendement van 20 % (of meer!!), of voor eigen gebruik, als vakantiehuis of zomerverblijf, is dit grote huis in de buurt van Artern (Kyffhäuserkreis, Thüringen) zeer geschikt. Het huis is groot en heeft een aanbouw waarin ook ruimtes gecreëerd zijn. Op eigen grond van zo’n 330 m2 dus u heeft nog een leuk tuintje ook.

Aan de rand van het dorp, in een klein plaatsje met een paar honderd inwoners. Een vrijstaand huis, op een hoekstuk van twee straatjes, heel rustig en met alleen bestemmingsverkeer. Het huis is volledig leeg en ontruimd dus u kunt zo aan de slag met opknappen. Dat loont de moeite want er is veel ruimte en u kunt hier dus van alles realiseren.

Het pand bestaat uit twee delen die aan elkaar gebouwd zijn maar binnen niet verbonden zijn, een doorgang kan echter eenvoudig gemaakt worden. Na binnenkomst ziet u de keuken en drie kamers op de begane grond. Boven op de eerste verdieping is de badkamer en toilet, drie slaapkamers, en verder een beloopbare zolder met grote centrale ruimte en twee kleinere kamers op de hoeken. Dak is dicht en er zijn geen lekkagesporen te zien.

Het zijgebouw bevat vier ruimtes op de begane grond en vier op de eerste etage, verder een beloopbare zolder. Dit is ideaal geschikt voor een groot gezin, u kunt dan maximale huur per maand berekenen. Of natuurlijk voor eigen gebruik, u heeft dan heerlijk de ruimte!

 

*** DIT PAND IS NIET MEER BESCHIKBAAR IN DE VRIJE VERKOOP EN GAAT NAAR DE VEILING ***

 

Vraagprijs: 34.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.995,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij knop ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden onder knop ‘formulier’ of aan te vragen via email – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na retourneren ingevuld en ondertekend formulier. Het is niet toegestaan het object te bezichtigen zonder onze toestemming en/of begeleiding. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing, zie knop ‘verantwoording’. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 19-03-20  Plaatsingscode: HJ-RD-HS-128-H
Object kenmerken
  • Huis