Helaas…. u bent te laat – VERKOCHT

Verkocht
Omschrijving

Helaas…. u bent te laat – VERKOCHT

Huis Verkocht - Sondershausen

***VERKOCHT***

MOOI GROOT INDUSTRIEEL COMPLEX

Dit is een uniek object, op eigen grond van ruim 1.300 m2, midden in een klein dorpje in de directe omgeving van de stad Sondershausen, centraal gelegen in het midden van Duitsland. Vroeger was in het gebruik als graanopslag maar staat nu al weer zeker meerdere tientallen jaren leeg.

Ondanks de leegstand en het minimale onderhoud zien de gebouwen er nog goed en degelijk uit, maar uiteraard moet er hier en daar wel snel wat herstelwerk gedaan worden. Aan gebruiksoppervlakte is er zeker zo’n 2.000 m2 beschikbaar en dat biedt natuurlijk allerlei mogelijkheden.

Aan overdekte stalling op de begane grond is er zo’n 600 m2 beschikbaar dus dat is natuurlijk ideaal voor auto’s, campers of caravans. Op de besloten binnenhof heeft u ook nog zeker bijna 600 m2 tot uw beschikking. De bebouwde oppervlakte bedraagt circa 700 m2.

Dit is een object voor iemand met visie, geduld, beleid, veel energie en heel veel geld. Want opknappen of moderniseren zal natuurlijk danig in de kosten lopen.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT  ***

 

Koopprijs: 67.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.570,- euro.

Inclusief volledige aankoopbegeleiding t/m notarisoverdracht en oplevering etc.

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting etc. komt er nog een bepaald bedrag bij, in de orde van grootte van ca. 6.000 euro. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 18-10-21  Plaatsingscode: PK-OS-GV-304-B

Object kenmerken
  • Huis