MOOI GROOT KAVEL MET OUDE BEBOUWING

Onder aanbieding
Omschrijving

MOOI GROOT KAVEL MET OUDE BEBOUWING

Huis - Keula Thüringen

***IN OPTIE ***

Dit groot stuk eigen grond van meer dan 1.000 vierkante meter ligt aan de rand van het dorpje, met mooi uitzicht over de omgeving. Er staat een oud huis onder Denkmalschutz, een grote oude schuur en een kleine deels ingestorte schuur. De schuren mag u sowieso afbreken en het achtergedeelte van het huis mag u ook slopen.

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om alles op te knappen maar dat zal nog een hele klus worden. Als u de twee schuren afbreekt, dan heeft u een mooi fundament om bijvoorbeeld een bungalow of blokhut te plaatsen, als dit toegestaan wordt. U heeft dan een prachtig uitzicht over de omgeving en een mooie grote tuin, binnenhof of parkeerplaats, net wat u wilt.

Er is een stroomaansluiting en water en zelfs gas ligt in de straat voor het huis. Het gaat hier vooral om het kavel als bouwgrond, met adres-aanduiding op een mooie locatie aan de rand van het dorp. Het plaatsje heeft meerdere Gaststätte en een kleine winkel. Het ligt in de omgeving van het plaatsje Keula, met vlakbij een mooi groot bos.

Ook goed bereikbaar via snelweg A38, met goede aansluiting van en naar Nederland. U zit hier op ongeveer 3,5 uur van de Nederlandse grens. Ook voor een weekendje heen en terug is dat eigenlijk nog goed te doen. En de prijzen stijgen nog steeds in deze regio, dus dit is een goede investering op lange termijn. Bovendien kunt u subsidies krijgen, mocht u besluiten om alles op te knappen.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD / GERESERVEERD / IN OPTIE / ONDER AANBIEDING ***

 

Vraagprijs: 19.995,- euro.

Bemiddelingskosten: 1.995,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij knop ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden onder knop ‘formulier’ of aan te vragen via email – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na retourneren ingevuld en ondertekend formulier. Het is niet toegestaan het object te bezichtigen zonder onze toestemming en/of begeleiding. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing, zie knop ‘verantwoording’. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 15-03-20  Plaatsingscode: PK-HO-HS-125
Object kenmerken
  • Huis