Mooi groot object bij natuur te huur

Prijs Op Aanvraag
Omschrijving

Mooi groot object bij natuur te huur

Huis - Herrmannsacker

TE HUUR

Dit is een prachtig object aan de voet van de Südharz, en toch makkelijk dichtbij grote stad Nordhausen en snelweg A38. U zit aan het eind van het dorp (met alleen bestemmingsverkeer) en u loopt vanaf hier zo de bergen en de bossen in. Het is een grote oude boerenhoeve met immense schuur, een heerlijk binnenhof en een bijgebouw wat boven is omgebouwd tot extra woning.

Eigenlijk heeft u hier dus twee woonhuizen en u heeft werkelijk alle ruimte! Alles is groot en ruim, maar er moet wel overal flink opgeknapt worden. Daarom geldt er ook een zeer schappelijke maandhuur.

Prijzen op aanvraag. Ook zijn binnenfoto’s beschikbaar.

Het object ligt aan een rustige straat, idyllisch naast een vrolijk stromend riviertje en pal naast de natuur. Dit is werkelijk een hele mooie plek. Ideaal voor een grote familie of groepen. Prima voor eenvoudige bed and breakfast, motorhotel of pension. U kunt hier zelf gaan wonen en in uw eigen onderhoud voorzien door kamers te verhuren. Wie neemt de stap?

 

DIT OBJECT IS TE HUUR

 

Huurprijs op aanvraag.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 22-03-19  Plaatsingscode: PK-RH-HS
Object kenmerken
  • Huis