Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Onder aanbieding
Omschrijving

Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Huis - Kyffhäuserkreis

***IN OPTIE***

MOOI GROOT OUD GASTHOF TE HUUR

***EIGEN ZAAK STARTEN!***

Aan de rand van een klein plaatsje in de Kyffhäuserkreis (Thüringen) staat dit klassieke beeldbepalende Gasthof te huur. Het gaat om de benedenverdieping waar een oud café-restaurant in is gevestigd. U heeft de kans om hier voor een zacht prijsje voor uzelf te beginnen!

Altijd al een horeca-zaak willen hebben? Dan is er nu eindelijk de gelegenheid. Het gaat om de benedenverdieping van ongeveer 200 m2 met 100 zitplaatsen, bar en buitenterras achter de zaak.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / ONDER AANBIEDING / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ***

 

Huurprijs: op aanvraag.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro

ex. btw / (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ – – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 29-03-2023  Plaatsingscode: PK-GR-EB-509

Object kenmerken
  • Huis