GROOT PAND IN VERWAARLOOSDE STAAT

Onder aanbieding
Omschrijving

GROOT PAND IN VERWAARLOOSDE STAAT

Huis - Wieda

***IN OPTIE***

Dit object verkeert in een Doornroosje-slaap en wacht tot een nieuwe eigenaar liefdevol aan de slag gaat met die mooie grote pand. Ideaal gelegen aan een rustige doorgangsweg, midden in de Harz. Het is een kast van een huis, met heel veel mogelijkheden.

Jammer genoeg staat het al een tijdje leeg en is er niets meer aan gedaan de laatste jaren. Dat is te zien, en zowel van binnen als van buiten moet alles flink opgeknapt worden. Eenmaal na renovatie heb je dan een heerlijk huis, waar veel mogelijk is.

Het geheel staat op eigen grond van ongeveer 400 m2 maar de meeste ruimte is bebouwd of loopt schuin omhoog de berg op dus er is niet echt een tuin of iets dergelijks. Eigenlijk heb je dat ook helemaal niet nodig want het bos staat zo ongeveer in je spreekwoordelijke achtertuin. En een tuin moet je alleen maar bijhouden en dat is niet ideaal als je in Nederland zit.

Vanuit deze locatie loop je zo de bossen en de bergen van de Harz in. Uren dwalen en ronddolen door de natuur, dat is hier mogelijk! En voor een spotprijs want de eigenaren willen nu een snelle verkoop en zo vlug mogelijk van het huis af.

Daarom deze idioot lage spotprijs, waar je normaal nog niet eens een fatsoenlijke caravan voor koopt, laat staan onroerend goed, nog niet eens een schuurtje of garage. Let wel: dit is volledig eigendom, dus de waarde kan alleen maar stijgen. De koopprijs is dan ook een vaste prijs, deze is niet onderhandelbaar.

Helaas is er momenteel geen water en stroom dus dat zult u opnieuw moeten aanvragen. Het huis heeft een bebouwde oppervlakte van ongeveer 10 x 9 meter dus dat is fors. Aan woonoppervlakte zult u dan ook zeker zo’n 200 m2 tot uw beschikking hebben, als het niet meer is. Dit kan een heerlijk vakantiehuis worden!

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE ***

 

Koopprijs: 9.999,- euro.

Bemiddelingskosten: 995,- euro.

 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 30-10-19  Plaatsingscode: PK-ZE-HS-069

 

Object kenmerken
  • Huis