Helaas…. u bent te laat ■ VERKOCHT ■

Verkocht
Omschrijving

Helaas…. u bent te laat ■ VERKOCHT ■

Huis Verkocht - Querfurt

*** VERKOCHT ***

MOOI GROOT PAND VOOR SPOTPRIJS!

*** SPOTGOEDKOOP! ***

Dit grote ruime pand met beneden winkelruimte en boven royale woonruimte, wordt nu aangeboden tegen een belachelijk lage meeneemprijs. Voor heeft het volop ruimte en parkeergelegenheid, achter een besloten binnenhofje en schuurtjes.

Wacht niet te lang want dit soort panden komen maar eens in de zoveel tijd voorbij! Bouw en constructie zijn goed, de winkelruimte beneden is prima en de woonruimte boven moet geheel opgeknapt en gemoderniseerd worden. Het dak is oud maar dicht.

Het geheel ligt in een plaatsje vlakbij de stad Querfurt, globaal tussen Sangerhausen en Halle-Leipzig. Het plaatsje ligt tussen een mooi merengebied (Seegebiet Mansfelder Land) en een groot natuurpark met veel bossen en heerlijke natuur.

U heeft hier dus daadwerkelijk alles! Een zeer afwisselend landschap met veel natuur en weidse vergezichten. Maar ook een stadje vlakbij met alle inkoopsfaciliteiten en andere voorzieningen. Dit is een mooi object om te starten in Duitsland.

Het kavel is ca. 300 m2 groot en aan woonruimte heeft u zeker zo’n 300 m2 tot uw beschikking. Beneden heeft u meerdere ingangen, een toegang tot de winkel, een laadplatform met toegangsdeur en aan de zijkant via de poort naar de binnenhof.

In de winkelruimte heeft u zeker 3 ruimtes, die u verder kunt gebruiken als winkel of atelier of studio, wat dan ook. Van de binnenhof met schuren kunt u ook iets heel leuks maken. En dan heeft u boven vijf ruime en hoge kamers.

En nog twee zolders en een kelder. Volop ruimte dus. Nu voor een absolute bodemprijs. Sla snel toe want op de Duitse markt wordt dit pand ook aangeboden. Dus er kunnen via allerlei kanalen geïnteresseerden reageren.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT ***

 

Koopprijs: 18.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro

ex. btw / (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m sleuteloverdracht. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties, wettelijke Nebenkosten etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 1.500,- euro. Voor heffingen/lasten, overhead- en bureaukosten, externe handlingkosten en div. andere kosten moet een eenmalige afkoopsom voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle kosten: ca. 24.500,- euro. 

 

NB > dit object is ook op afstand te koop. U hoeft dan niet af te reizen naar Duitsland voor bezichtiging, betaling en overdracht. U doet een (aan)betaling via bankoverschrijving en kunt meteen van uw nieuwe bezit genieten! Alles wordt op afstand geregeld, inclusief overdracht bij notaris. Vraag vrijblijvend verdere informatie!

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 01-08-2023  Plaatsingscode: PK-OH-PH-565

 

Object kenmerken
  • Huis