MOOI HUIS IN LEUK HARZ PLAATSJE

€ 25.000,- k.k.
Omschrijving

MOOI HUIS IN LEUK HARZ PLAATSJE

Huis - Ilfeld Harz

Dit fraai met bakstenen gebouwde hoekhuis staat op een steenworp afstand van het kleine maar gezellige centrum van dit leuke plaatsje, aan de rand van de Harz natuur. U zit hier qua locatie helemaal goed! Eigenlijk direct aan de rand van het natuurpark, dus pal aan de Harz, toch niet ver van leuke stadjes als Bleicherode, Nordhausen en Sangerhausen, en dichtbij snelweg A38.

Ideaal dus als vakantiehuis, tweede woning of verhuur-investering. Voor de prijs hoeft u het eigenlijk niet te laten. Geliefde wintersportplaatsen als Braunlage en Sankt Andreasberg liggen ongeveer op 40 minuten afstand, net als Wernigerode, Blankenburg en Quedlinburg (uurtje). Van hieruit bestrijkt u de gehele Harz!

Het woonhuis staat op een bijna volledige bebouwd stuk eigen grond van in totaal 110 m2. Qua woonoppervlakte heeft u zeker 55 m2 per verdieping tot uw beschikking, dus in totaal zo’n 110 m2. Het smalle zijgedeelte is ongeveer 3.5 meter tot 4 meter breed. Maar al met al is dit huis zeker de moeite waard. Wel zal alles volledig gerenoveerd dienen te worden.

 

Vraagprijs: 25.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.995,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ – – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij knop ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden onder knop ‘formulier’ of aan te vragen via email – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na retourneren ingevuld en ondertekend formulier. Het is niet toegestaan het object te bezichtigen zonder onze toestemming en/of begeleiding. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing, zie knop ‘verantwoording’. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 30-03-20  Plaatsingscode: PK-NH-HS-145
Object kenmerken
  • Huis