MOOI HUIS MET MOGELIJKHEDEN

€49.500
Omschrijving

MOOI HUIS MET MOGELIJKHEDEN

Huis - Oldisleben

***NIET BESCHIKBAAR***

Dit woonhuis is eigenlijk bijna geheel gebruiksklaar, op een paar kleinigheden na. Na aankoop kunt u er dus eigenlijk meteen in. Voor eigen gebruik, als vakantiehuis, tweede woning of om permanent in te gaan verblijven. Of als verhuur investering, voor de permanente verhuur of voor vakantieverhuur.

Het ligt in het kleine plaatsje Oldisleben, nabij Heldrungen en eigenlijk globaal tussen Bad Frankenhausen, Artern en Sömmerda. Verderop gelegen tussen Sangerhausen, Erfurt, Nordhausen en Sondershausen. Snelwegen in de omgeving zijn de A38 en A71.

Het huis zelf is momenteel verhuurd en komt per 1 november a.s. vrij. De kale huur bedraagt momenteel 550 euro maar dat zou makkelijk naar 700 euro kunnen, bij de juiste huurders. En puur op de aankoopprijs heeft u dan een rendement van 17 %. Dat is natuurlijk prima!

Het woonhuis maakt een verzorgde indruk op een paar kleine schoonheidsfoutjes na. U hoeft hier maar heel weinig te doen en dan is het hele huis spik en span. Het ligt aan een rustige zijstraat in een klein dorpje, met alle voorzieningen in de direct omliggende plaatsjes. Het dorpje zelf heeft een snackbar en wat kleine winkeltjes.

Het geheel dateert van ca. 1900 en is in de loop der jaren opgeknapt en gemoderniseerd. Er is een moderne centrale verwarming op gas. Verder is er ook nog een oude houtgestookte Kachelofen met Etagenheizung. Het staat op eigen grond van ca. 120 m2 en het huis heeft een woonoppervlakte van ca. 90 m2.

Beneden vindt u de woonkamer en de keuken, boven zijn er 4 kamers, een badkamer en een soort balkon boven de schuur. Verder is er nog een klein hofje met wat schuurtjes. Er is ook nog een ruime zolder. In de onmiddellijke nabijheid is voldoende parkeergelegenheid.

Dit huis biedt vele mogelijkheden.

 

*** DIT HUIS IS MOMENTEEL NIET BESCHIKBAAR ***

 

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro (ex. btw)

(met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro OF met BTW DE 19 % = 4.754,05 euro)

Inclusief volledige aankoopbegeleiding t/m notarisoverdracht en oplevering etc.

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij, in de orde van grootte van ca. 4.000 euro. Verder moet er voor wettelijke Nebenkosten en eventuele inventaris een eenmalige afkoopsom van 1.000,- euro voldaan worden. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 05-08-22  Plaatsingscode: PK-OL-HS-424-B

Object kenmerken
  • Huis