MOOI HUIS WOONKLAAR IN HARZ

Onder aanbieding
Omschrijving

MOOI HUIS WOONKLAAR IN HARZ

Huis - Harzgerode

***AANVRAGEN-STOP***

Midden in de Harz, aan de dorpsrand gelegen in een klein plaatsje, staat dit mooie huis, direct bewoonbaar met een zalige tuin. Er is water, riolering, stroom en centrale verwarming. Alles in goed onderhouden staat. U kunt hier direct intrekken.

In totaal zijn er 5 kamers met een gezamenlijke woonoppervlakte van ca. 130 m2. In totaal meet het kavel zo’n 780 m2 dus u heeft een mooie grote tuin.

Het ligt in de natuurrijke en afwisselende omgeving van de Harz tussen Harzgerode, Wippra, Sangerhausen, Kelbra en Stolberg.

 

*** VANWEGE DE OVERWELDIGENDE BELANGSTELLINGEN HEEFT HET MOMENTEEL HELAAS GEEN ZIN MEER OM HIER OP TE REAGEREN – EXCUSES ***

 

Koopprijs: 59.900,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro (ex. btw)

(met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro OF met BTW DE 19 % = 4.754,05 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij, in de orde van grootte van 6.250 euro. En sowieso moet er voor wettelijke Nebenkosten en inventaris een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 14-07-22  Plaatsingscode: PK-BB-IS-408-N

Object kenmerken
  • Huis