Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Onder aanbieding
Omschrijving

Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Huis - Wiehe

***IN OPTIE***

MOOI OUD PAND IN LEUK STADJE

Dit schitterende gebouw staat in het centrum van het kleine stadje Wiehe, mooi omgeven door prachtige natuur. Het grote pand heeft volop ruimte en leent zich ideaal voor een groot vakantiehuis, verhuurobject of studio, atelier, galerie etc.

Het historische pand zit vol authentieke details en je keert hier echt terug in de tijd. Uiteraard moet alles volledig gerenoveerd worden maar daar is de prijs ook naar. Voor een spotprijs koopt u hier heel veel ruimte met volop mogelijkheden.

Aan de voorkant ligt het pand aan de rustige doorgaande weg dwars door het stadje heen. En aan de achterkant grenst u aan het pleintje van de kerk in het hart van het plaatsje. Hoe leuk is dat?! De grote toegangspoort aan de voorkant geeft het geheel een schitterende uitstraling.

Voor de grootte van dit pand en de redelijke staat waarin het verkeert, plus de goede locatie, midden in een stadje, rechtvaardigt dit eigenlijk een hogere prijs maar de eigenaar/verkoper wil eigenlijk snel afscheid nemen om zich op andere projecten te kunnen richten.

Ook zeer geschikt als stadshotel of bed and breakfast. Uiteraard zijn wel de nodige moderniseringen noodzakelijk. Maar al met al is dit eigenlijk een heel erg mooi object voor een absoluut vriendelijke prijs, helemaal in de huidige markt. Wacht dan ook niet te lang.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / ONDER AANBIEDING / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ***

 

Koopprijs: 19.500,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro (ex. btw)

(met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro OF met BTW DE 19 % = 4.754,05 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 1.950,- euro. Voor wettelijke Nebenkosten en inventaris moet een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. 

 

Hollandstadt garantie:

>>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 22-09-22  Plaatsingscode: PK-WI-RD-435-B

Object kenmerken
  • Huis