Mooi stuk bouwgrond in dorpje in natuur

Verkocht
Omschrijving

Mooi stuk bouwgrond in dorpje in natuur

Huis Verkocht - Kyffhäuser Naturpark

***VERKOCHT***

Dit is een mooi stuk bouwgrond in een van de mooiste dorpjes in het Kyffhäuser Naturpark. U zit hier midden tussen de heuvels, bossen en velden van de Kyffhäuser, globaal gelegen tussen Sondershausen, Bad Frankenhausen en het stuwmeer van Kelbra. Ook makkelijk dichtbij snelweg A38 gelegen dus goed bereikbaar.

Het stuk bouwgrond meet ongeveer 1.300 m2 dus u heeft behoorlijk de ruimte. Helemaal vooraan aan de straatkant, staan nog de resten van de voormalige bebouwing. Het stuk grond is ook aan de achterkant benaderbaar dus dat is handig. U heeft een prachtig uitzicht over de omgeving, met op de achtergrond de bossen en bergen van het natuurpark.

Dit is een mooie locatie voor weinig geld.

 

DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT

 

Koopprijs: 11.500,- euro.

Bemiddelingskosten: 995,- euro.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 19-02-19  Plaatsingscode: EB-ST-PK
Object kenmerken
  • Huis