MOOI STUK BOUWGROND IN HARZ

€ 98.000,- k.k.
Omschrijving

MOOI STUK BOUWGROND IN HARZ

Huis - Hasselfelde Harz

Dit grote bouwkavel van bijna 3.000 m2 ligt aan de rand van een gezellig plaatsje, midden in de Harz. U zit hier overal dichtbij. Niet ver van de Brocken, vlakbij Braunlage en Sankt Andreasberg, echt midden in de heerlijke natuur van de Harz.

Het grote stuk grond van 2.765 m2 ligt aan de rand van het plaatsje, langs een rustige in/uitvalsweg, en met aan de achterkant heerlijk vrij uitzicht over de velden en landerijen. Het stuk grond is aan de achterkant ook nog ontsloten middels een onverharde weg.

 

Vraagprijs: 98.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.995,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ – – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij knop ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden onder knop ‘formulier’ of aan te vragen via email – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na retourneren ingevuld en ondertekend formulier. Het is niet toegestaan het object te bezichtigen zonder onze toestemming en/of begeleiding. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing, zie knop ‘verantwoording’. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 29-03-20  Plaatsingscode: PK-BS-IH-139
Object kenmerken
  • Huis